CEH se reorganizează, Samuel Dioane rămâne director general

Ministrul Energiei i-a prelungit mandatul directorului general de la CEH. Complexul este în plin proces de reorganizare și se așteaptă decizia instanței în 21 ianuarie. Până atunci, administratorii de la CEH vor ajunge să discute cu ministrul la București.
Complexul Energetic Hunedoara este condus în continuare de Samuel Dioane, în calitate de director general. Acesta este secondat de doi administratori, unul special, Cristian Roșu și unul judiciar, Emil Gros.
„A fost prelungit mandatul domnului director Dioane. Ministrul a decis să i-l prelungească pentru următoarele 3 luni”, a spus Cristian Roșu, administrator special al CEH.
Samuel Dioane a fost numit director general al CEH încă din iunie 2018, iar după ce societatea a intrat în insolvență, acesta a rămas pe funcție, prin ordin de ministru, penru că toți cei care au condus Ministerul Energiei au decis că este nevoie de el.
Cu ministrul Energiei, Virgil Popescu, se întâlnesc administratorii în perioada următoare, pentru a stabili planul pentru reorganizarea CEH.
„Am convenit să ne întâlnim la București, săptămâna viitoare. Avem câteva discuții începute, dar vrem să ne și întlnim ca să pregătim strategia pentru perioada următoare, mai ales că discutăm despre formarea noului Complex Energetic Valea Jiului”, a mai spus administratorul special la CEH, Cristian Roșu.
În 21 ianuarie, planul de reorganizare al CEH ar urma să fie prezentat. Asta, pentru că data este cea la care instanța va definitiva tabelul de creanțe, iar apoi urmează ca din Complexul Energetic Hunedoara să se desprindă Termocentrala Mintia.
Diana Mitrache

Advertisements