Judecãtoria Petrosani, de acord cu eliberarea lui Sucilã

Magistratii de la Petrosani au admis, încã o datã, cererea de eliberare din închisoare a politistului Adrian Sucilã, judecat pentru act sexual cu un minor si corupere sexualã.

Apãrãtorii politistului Adrian Sucilã, acuzat cã a întretinut relatii sexuale cu fiul minor al fostului viceprimar din Vulcan, Angela Stoica, au cerut, încã o datã, eliberarea din închisoare, iar magistratii de la Petrosani au admis din nou cererea. Judecãtorul de caz a decis înlocuirea mãsurii arestãrii preventive cu mãsura de a nu pãrãsi localitatea, iar Sucilã ar putea fi eliberat din penitenciar dacã Parchetul nu va formula recurs.

În data de 6 noiembrie, instanta de la Petrosani a admis cererea de liberare sub control judiciar  formulatã de avocatii lui Adrian Sucilã. Sentinta a fost atacatã, însã, cu recurs de procurori si Tribunalul Hunedoara a decis admiterea recursului si mentinerea mãsurii arestãrii preventive.

Adrian Sucilã este judecat pentru corupere sexualã si act sexual cu un minor, acesta fiind fiul fostului viceprimar din Vulcan, Angela Stoica. În acelasi dosar, fiica fostului viceprimar, Mihaela Stoica, este judecatã în libertate pentru complicitate la act sexual cu un minor si corupere sexualã.

Carmen Cosman

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.