Pe scările teatrului din Petroșani, membrii AUR au revenit la finele săptămânii trecute, pentru a le mulțumi celor ce au votat cu acest partid. Drept mulțumire, aceștia au spus aici că unul dintre cabinetele parlamentare va fi în Valea Jiului.

Pe ploaie, într-o zi de duminică, 13 decembrie, membrii și simpatizanții AUR, partidul care a produs cea mai mare surpriză la alegerile parlamentare din România, au venit să le mulțumească celor ce au venit aici. Și au prmis electoratului de la noi că aici va fi un cabinet parlamentar.
„Cabinet de parlamentari trebuie să fie peste tot în țară. Nu vă imaginați ce resurse au avut la dispoziție parlamentarii partidelor care ne-au condus până acum și le-au folosit doar în interesul lor. Suntem la Petroșani, dar trebuie să ajungem și la Lupeni și la Petrila și la Vulcan și la Hațeg și în tot județul. Considerăm că votanții AUR sunt cei mai deștepți, pentru că sunt vaccinați împotriva minciunii”, a spus, la Petroșani, George Simion, președintele AUR.
Dar liderii AUR au vorbit mai ales minerilor și energeticienilor.
„Minerii din Valea Jiului, minerii din Gorj, minerii din toată țara, de la Brad, sunt oameni muncitori, români care au fost batjocoriți. Li s-au închis locurile de muncă și trebuie azi să își găsească un viitor. În Germania se deschid facilități pentru exploatarea cărbunilor. De ce hidrocentrala construită în Defileul Jiului este blocată? Poate aduce energie curată și au venit niște ONG-uri, cu sediul în străinătate să le blocheze. De ce Mintia nu mai produce și trebuie să cumpărăm energie din Ungaria? ”, a mai adăugat președintele partidului.
La microfon a ajuns și Diana Ivanovici-Șoșoaică, senator din partea acestui partid. Caravana a revenit pentru a le mulțumi celor ce au votat.
„Vă mulțumim pentru tot ce ați făcut pentru noi și, mai ales, vă spun, în viața mea nu am simțit atâta dragoste din partea oamenilor, cât am simțit stând cu voi”, a adăugat și Diana Ivanovici Șoșoacă, senator AUR, iar îndemnul final a fost ca lumea să iasă la colindat. În județul Hunedoara, AUR a luat 12.970 de voturi, fiind pe locul III, la Camera Deputaților, după PSD și PNL și tot atâtea la Senat.
Diana Mitache
Imagini sursa Foto Facebook