Consiliul Județean Hunedoara a activat dispeceratul de iarnă. Dacă sunt probleme, ele pot fi raportate pe site-ul interactiv și angajații lucrează non-stop. La prima ninsoare chiar nu au fost probleme, dar deja sunt luate în calcul zilele cu ninsori abundente care urmeaaă să vină.
Consiliul Județean Hunedoara a deschis o pagină pe facebook destinată deszăpezirii drumurilor județene și acolo așteaptă  chiar reclamațiile oamenilor. Dispeceratul este, însă, activ de câteva zile, iar angajații au și un sediu de unde sunt gata să intervină.
„Dispeceratul de iarnă funcționează 24 de ore din 24. Dacă anul trecut angajații CJH erau cu telefonul acasă, acum le-am creat toate condițiile și oamenii fac de serviciu 12 ore ncontinuu, iar apoi își iau liber. Cert este că e funcțional dispeceratul este funcțional, fiindcă nu vrem să existe probleme anul acesta în iarnă”, a spus Costel Avram, administrator public al județului Hunedoara.
În plus, mașinile care fac deszăpezirea pe drumurile județene sunt echipate cu GPS-uri, așa încât să se știe exact și consumul de combustibil, dar și eficacitatea fiecărui utilaj.
Diana Mitrache