Atacatorul cu șurubelniță își așteaptă sentința

Judecătorii din Petroșani au rămas în pronunțarea sentinței în cazul tânărului fugit din carantină, care s-a dus la fosta lui iubită acasă și l-a atacat cu o șurubelniță pe noul ei prieten. Rareș V. (24 de ani).
A fost judecat pentru comiterea infracțiunii de lovire și alte violențe, iar la termenul de ieri magistrații au dispus amână pronunțarea în cauză la data de 7 decembrie 2020. Fapta de care a fost acuzat tânărul a avut loc în primăvara acestui an, iar anchetatorii au susținut că tânărul a fugit din carantina instituționalizată pentru a-și pedepsi fosta iubită și pe concubinul ei. Revenise acasă dintr-o zonă de risc de infectare cu noul coronavirus şi avea obligația asumată în scris să rămână în izolare timp de 14 zile. N-a respectat-o și a fost prins pe o stradă din Petroșani, astfel că a fost dus într-un centru de carantină instituționalizată.
A fugit din hotel şi s-a dus direct la locuința fostei sale iubite, a dat buzna în interior și l-a atacat cu o șurubelniță pe actualul prieten al tinerei. Bărbatul a fost rănit la cap și a ajuns la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Atacatorul a dispărut imediat și a fost prins de jandarmi și polițiști după ce încercase să treacă Râul Jiu. Cu polițiștii și jandarmii pe urmele sale, tânărul a rămas blocat în râul învolburat din cauza ploilor și a avut nevoie de ajutorul unui jandarm pentru a ajunge la mal.
Maximilian Gânju

Advertisements