Asociația Copii pentru Viitor a demarat o acțiune de strângere de |onduri și nu numai pentru copiii sărmani din trei județe, între care și Hunedoara. Sunt necesare articole de îmbrăcăminte, încălțăminte sau bani.
”Vine frigul și 100 de copii care trăiesc, împreună cu familiile lor, în sărăcie extremă, în Hunedoara, Ialomița și București, au nevoie de:  încălțăminte,  îmbrăcăminte, șosete, alimente de bază,  produse de igienă personală. În Romania, 1 milion de copii  trăiesc în sărăcie extremă, în frig și foame. Nu putem să-i ajutăm pe toți, dar putem ajuta ÎMPREUNĂ, cât mai mulți dintre ei. Avem nevoie de ajutorul fiecăruia dintre voi, fie că alegeți să donați alimente, îmbrăcăminte sau bani. DONAȚII IN CONTUL: RO87BTRLRONCRT0336144801 REVOLUT – 0762972820 sau aici, pe facebook. Contact: copiipentruviitor@gmail.com”, arată cei de la Asociația Copii pentru Viitor.
Cei de la Asociația Copii pentru Viitor nu sunt străini de problemele copiilor din Valea Jiului.  În ultimii ani, cei de la Asociație au donat  alimente, rechizite, dezinfectanți, având în vedere și situația epidemiologică actuală generată de pandemia de coronavirus.
Cosmin BACIU