Datoriile Complexului Energetic Hunedoara au scăzut, potrivit raportării oficiale. Chiar și așa, datoriile socității sunt o povară pentru buget. Societatea energetică are datorii de peste 46 de milioane de lei doar către furnizori.
La finalul lunii septembrie, situația datoriilor curente, conform evidențelor contabile ale debitorului, în speță ale Complexului Energetic Hunedoara arăta datorii în valoare de 102.105.099 lei la bugetul de stat și 46.121.558 lei la furnizori.
De altfel, creditorii Complexului Energetic Hunedoara au cerut declararea insolvenței societății. Ba mai mult, pe rolul instanței de judecată se află și un dosar privind falimentul Complexului Energetic Hunedoara. Remarul 16 Februarie SA, este societatea care cere falimentul Complexului Energetic Hunedoara. Firma  este specializată în producția, mentenanța, repararea și modernizarea materialului rulant, parte a grupului Transferoviar. Remarul figurează în tabelul preliminar al creditorilor CEH cu o creanță modică, de circa 42.000 lei.
Cosmin BACIU