Fotbal, Liga a III-a, Seria a 7-a / SURPRIZĂ LA ȘELIMBĂR

 • Prima etapă a returului a marcat o surpriză de proporții, egalul Devei la liderul Viitorul Șelimbăr, 1-1, oaspeții marcând golul egalizator în min. 90+3 ● Până la acest moment, Șelimbărul câștigase toate meciurile! ● Măgura Cisnădie este singura învingătoare în deplasare, 1-0 la Sibiu ● A fost o etapă cu cinci lovituri de la 11 m ●

Flacăra Horezu – Jiul Petroșani 3-0 (2-0)
DEASUPRA LINIEI…
Jiul a încheiat sezonul de toamnă cu primul meci din retur, o înfrângere la scor de neprezentare în „țara oalelor și ulcelelor”. Până la primăvară, locul 8, adică în fața celor două de retrogradare, Minerul Costești și F.C.Hermannstadt II Sibiu.

Echipa lui Sedecaru, Militaru și Kanduth a avut câteva ocazii prin Bădărău, Cuibari, R.Sandu și Bănceanu, dar se pare că nu a fost ziua bună a echipei din Petroșani…

Flacăra Horezu – Jiul Petroșani 3-0

 • Jiul Petroșani (antr.Damian Militaru): Haring-Stoicoiu (min.80 Keseg), Bg.Matei, Torkos, Arcuși (min.46 Bocu)-G.Szekely (min.46 G.Turcu), Bădărău, R.Sandu, Bănceanu-Mareș (min.46 Drăgoescu), Cuibari.

GOLURILE

1-0: Adr.Popa (min.17) cu capul;

2-0: Cr.Munteanu (min.45) din penalty, după un fault comis de Bg.Matei;

3-0: Dobrescu (min.90) șut de la 20 m.

GENU TUTU

Advertisements

2 comentarii la „Fotbal, Liga a III-a, Seria a 7-a / SURPRIZĂ LA ȘELIMBĂR

 • 16 noiembrie 2020 la 18:38
  Permalink

  Hai Jiul Petrosani ! Vrem victoriii !

 • 16 noiembrie 2020 la 20:01
  Permalink

  Sunt echipe care joaca cu juniori (tot doua picioare au) , nu mai cautati motive . Pentru ce mai sunt grupe de juniori in valea jiului ? Hai Jiul Petrosani !!!

Comentariile sunt închise.