Au fost la un pas să distrugă aparatura medicală aflată în ambulatoriul de specialitate de la Vulcan. O spune noul primar Cristian Merișanu, care a recunoscut că nu înțelege de ce s-a tergiversat această operațiune, până la venirea frigului.
La Vulcan, în preajma policlinicii, încă se sapă șanțuri și se fac racorduri, Este nevoie pentru că instalația din ambulatoriu era defectă și toate aparatele riscau să nu mai funcționeze. De altfel, Cristian Merișanu a spus că acum  se fac eforturi uriașe, așa încât situația să fie remediată.
„La momentul preluării, nu era căldură în spital și am rezolvat în două zile, iar la ambulatoriu încă se lucrează. Vreau să vă spun că sunt acolo echipamente, atât la radiologie, cât și la laborator, care nu au voie să funcționeze, în condițiile în care au fost lăsate de fostul manager”, a spus Cristian Merișanu, primarul municipiului Vulcan.
Imediat după ce a preluat mandatul de primar, Cristian Merișanu a reorganizat activitatea spitalului suport –COVID, iar vechiul manager a demisionat. Din păcate, încă sunt probleme acolo și acreditarea din luna aprilie va putea fi făcută, doar în anumite condiții. Până atunci, cei de aici trebuie să treacă de iarnă, fără să distrugă ceea ce au aici.
Diana Mitrache