Firma unui consilier hunedorean si a unui fost parlamentar si-a adjudecat un contract de la Complexul Energetic Hunedoara.

Societatea nou înfiintatã, respectiv Complexul Energetic Hunedoara a demarat o procedurã de licitatie care are ca obiect ”reparatii la magistrala de termoficare urbanã – refacere izolatii termice si protectii cu tablã”.

Lucrãrile au fost deja atribuite fãrã procedurã de licitare datoritã ”noi lucrãri/ servicii, constituind o repetare a lucrãrilor / serviciilor existente si solicitate în conformitate cu conditiile stricte conforme cu cele stabilite în directivã” unei societãti din Deva. Este vorba de Instal Comimpex 2006. Valoarea contractului este de

194.115,24 RON fãrã TVA. Conform datelor din Monitorul Oficial din luna martie a anului 2011, societatea INSTAL COMIMPEX 2006 are urmãtorii asociati Florian Cazan, Ioan Cristea, Mircea-Radu Hanga si Daniel-Ilisie Petruse.

Consilieri si fosti deputati în actionariat

Florian Cazan, unul dintre actionarii societãtii care si-a adjudecat proiectul pentru reabilitarea magistralei retelei de termoficare urbane, este consilier local în forul legislativ al municipiului Hunedoara.

Ioan Cristea a fost directorul societãtii de termoficare Calor din Deva pânã în anul 2007 când a ajuns ca deputat PNL în locul Monicãi Iacob Ridzi, când aceasta a ajuns europarlamentar. În anul 2011, Fostul deputat liberal de Hunedoara, Ioan Cristea, s-a înscris în PDL.

Monika BACIU