C lubul Alpin Valea Jiului implementează, în perioada 3 noiembrie – 4 decembrie, proiectul Educație prin sport în aer liber.

Scopul principal al acestuia este creșterea numărului de tineri din Valea Jiului care practică un stil de viață sănătos, în comuniune cu natura și va fi atins prin organizarea unei școli sportive outdoor, care va avea loc în localitatea Câmpu lui Neag (la Pensiunea Retezat), în perioada 11-15 noiembrie 2020.

Dacă ești tânăr/ă, cu vârsta cuprinsă între 14 și 20 ani, ai domiciliul în Valea Jiului și dorești să îmbrățișezi un mod de viață sănătos, atunci ești invitat/ă să te înscri, completând formularul disponibil prin accesarea acestui link:

https://forms.gle/GTeDgHLrtC3U831v9

Cazare și masa sunt asigurate de noi. Tot ce îți rămâne să faci, este să participi.

Pe parcurul celor 5 zile de program, vei lua parte la 6 sesiuni sportive facilitate de un instructor fitness acreditat, 2 activități de educație în comuniune cu natura (drumeție pe Valea Mării și pe traseul tematic Pensiunea Retezat) și 3 activități de aventură, în aer liber (panou de escaladă, tubing, parc de aventură).

Termenul limită până când vei putea aplica este data de 09 noiembrie 2020, ora 17:00. În 10 noiembrie va avea loc selecția aplicanților si anunțarea rezultatelor.

Toate activitățile vizate se vor desfășura doar în aer liber, cu respectarea cadrului legal actual, a normelor de distanțare socială, purtarea permanentă a măștii de protecția și dezinfectarea periodică a mâinilor și a obiectelor utilizate.

Educație prin sport în aer liber este un proiect implementat de Asociația Clubul Alpin Valea Jiului și finanțat de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Hunedoara.