Care pe care va iubi/ agrea, in cazul in care blonda si frumoasa Andreea Paul Vass va fi validata ca ministru al Economiei? Intrebarea trebuie sa si-o puna liderii de la Sindicatul Muntele. Andreea Paus Vass a fost propusa pentru a fi ministrul Economiei. Prietena buna cu Elena Udrea, Andreea Paul Vass este aspiranta la titlul de “doamna de fier” a PDL, este doctor in economie si a fost, pe rand, consilier in cadrul Administratiei Prezidentiale, consilierul personal al premierului, iar in noiembrie 2010 a devenit consilierul premierului Boc pe probleme economice. Vass ar putea fi validata ca ministru al Economiei.

Vass a fost implicata intr-un scandal, dupa ce a fost numita de Emil Boc, la 1 februarie 2012, in comisia de privatizare a Hidroelectrica. Mai multe voci, printre care colega de partid  Sulfina Barbu, au declarat ca Vass se afla in stare de incompatibilitate in urma numirii ei in comisia de privatizare, in conditiile in care cumnatul acesteia este presedintele Asociatiei Brokerilor. Comisia din care face parte Vass urmeaza sa selecteze brokerii care vor intermedia listarea Hidroelectrica. Vass a exclus un eventual conflict de interese in acest caz.

Considerata un bun teoretician, Adreea Paul Vass, va avea probleme mari in viata reala a economiei romanesti, spun economisti cu vechi state.

Avand in vedere ca liderii de sindicat din Valea Jiului au cerut, saptamana trecuta, fostului ministru Ion Ariton sa analizeze iubirea guvernantilor fata de conducerea CNH si daca aceasta nu este impartasita, sa o schimbe. Conducerea CNH, nu iubirea… Redam declaratia: „In adresa respectiva, remisa ministrului, sindicatul Muntele a cerut sa se analizeze situatia si daca nu sunt ajutati cei din conducere, poate au ceva cu ei, atunci sa puna pe altii care sunt agreati” – a  declarat unul dintre liderii de la Sindicatul Muntele, Tiberiu Cozma.

Avand in vedere ca a picat chiar ministrul Ariton, cel neiubitor, si va veni, probabil, in locul sau frumoasa Andreea Paul Vass, cine stie! Poate ii va agrea pe cei de la CNH si poate si pe lideri, ca-s baieti frumosi. Sau avand in vedere competetele sale, va vinde Valea Jiului cu totul!

Sigur se va amuza din plin noul ministru blond citind adresa liderilor din Vale, adresa lasata ca sarcina de serviciu neindeplinita de catre Ion Ariton.

Ileana Firtulescu