Bărbatul care și-a călcat cu mașina un vecin, judecat pentru mai multe infracțiuni, a fost achitat pentru cea mai gravă dintre ele.
Decizia Tribunalului Hunedoara nu este definitivă.
L. Atila Iosif de 39 de ani, din Băcia, a fost condamnat la  2 ani pentru infracţiunea de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, 2 ani pentru infracţiunea de părăsirea locului accidentului, pedeapsa finală fiind de 2 ani şi 8 luni închisoare cu suspendare. Individul va executa o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 80 de zile. Magistrații l-au achitat pentru infracţiunea de omor, în forma tentativei. Complicele său M. Nicolae a primit  4 luni închisoare pentru infracţiunea de lovire şi alte violenţe, pedepasă care i-a fost suspendată.
L. Atila a fost iniţial ares­tat preventiv, apoi judecat sub o măsură preventivă mai blândă pentru tentativă de omor, după ce şi-a călcat intenţionat vecinul cu un autoturism. Individul alături de un alt prieten şi victima au băut într-un local din Simeria, ca mai apoi să ajungă la ceartă. N. Mehala, de 24 de ani, ar fi pus victima, un bărbat de 43 de ani, la pământ lovind-o cu pumnii şi picioarele, iar L. A. a urcat la volanul autoturismului şi a trecut peste cel bătut.
Maximilian Gânju