Marius Heljiu ales viceprimar la Petrila

Așa cum a promis încă din timpul campaniei electorale, Vasilică Jurca l-a susținut pe Marius Heljiu pentru funcția de viceprimar la orașului Petrila. Și acest lucru s-a întâmplat în urma votului de astăzi.
Imediat ce s-a alăturat echipei PSD de la Petrila, în timpul campaniei electorale, Marius Heljiu a fost propunerea tuturor pentru postul de viceprimar. Având majoritate, consiliul l-a și votat, iar acesta intră oficial să lucreze pe acest post.
Defapt, Marius Heljiu a ajuns pe funcție puțin mai înainte, după ce Dorin Curtean a trebuit să plece, fiindcă a trecut la o altă formațiune politică.
„Domnul Marius Heljiu va fi viceprimarul orașului Petrila. El a fost și până acum, ales pe ultima perioadă a mandatului trecut și acum a fost ales pentru acest nou mandat”, a spus Vasilică Jurca, primarul orașului Petrila.
Consiliul local al orașului Petrila a depus jurământul în data de 21 octombrie, iar la această primă ședință, Marius Heljiu a fost ales să îl secondeze pe Vasilică Jurca.
Acesta a ocupat postul încă de la mijlocul lunii septembrie, venind pe locul lui Dorin Curtean, care a trecut la Pro România.

Diana Mitrache

Advertisements

3 comentarii la „Marius Heljiu ales viceprimar la Petrila

 • 29 octombrie 2020 la 18:22
  Permalink

  Felicitari si multe realizari in dezvoltarea orasului Petrila atat din punct de vedere economic cat si edilitar-gospodaresc, avand spirit de initiativa si putere de munca, asa cum l-am cunoscut in anii de liceu.Succes!

 • 30 octombrie 2020 la 07:27
  Permalink

  ce sa dezvolte ? si ptr cine? cand se vor ridica restrictiile vor pleca in vest in masa,vor ramane doar pensionarii

 • 30 octombrie 2020 la 18:15
  Permalink

  …marius viceprimar?…..cel care avea o problema cu toti alesii locali?…ce-i si politica asta…..

Comentariile sunt închise.