Etapa a 7-a, 24 oct. 2020 

Gilortul Tg.Cărbunești – Hermannstadt II Sibiu = 0-0

Minerul Costești – Gaz Metan Mediaș II – 3 nov.

Viitorul Dăești – Măgura Cisnădie = 0-1

(Stoia)

C.S.M.Deva – Flacăra Horezu = 4 nov.

Viitorul Șelimbăr – Jiul Petroșani – 3 nov.

DOAR DOUĂ…

… echipe sunt la zi cu toate cele șapte meciuri disputate în Seria a 7-a, Gilortul Tg. Cărbunești și Viitorul Dăiești. În rest, restanțe peste restanțe, campionat aiurit, fotbal de doi bani… De altfel la nivelul celor zece serii, în etapa a 7-a au fost amânate 13 partide! Infecțiile cu celebrul SARS-CoV-2 nu ne dau pace.

În etapa din week-end-ul trecut s-au disputat doar două meciuri, în Seria a 7-a. Gilortul Tg.Cărbunești – F.C.Hermannstadt II Sibiu 0-0 și Viitorul Dăiești – Măgura Cisnădie 0-1, prin golul lui Stoia din min.61.

„Din păcate nu am putut face deplasarea la Șelimbăr pentru că șapte dintre jucătorii noștri au fost depistați cu COVID 19. Meciul s-a amânat pe marți, 3 noiembrie, joi 29 octombrie (n.n. poimâine), conform protocolului între FRF, DSP, Ministerul Sănătății, trebuie să avem 13 jucători valizi pe foaia de meci, deci am putea juca. Noi sperăm să ieșim bine la teste, să putem juca și sâmbătă și apoi restanța, marți 3 noiembrie. Ne pare rău de această situație, astea-s vremurile, aproape că nu există echipă să nu aibe un caz. Asta-i viața… Ne pare de asemenea rău că încă nu putem juca cu spectatori. Ce ghinion, în anul promovării, pe un val de entuziasm, să nu putem avea spectatorii lângă noi !

Deci, ne așteaptă două partide foarte grele, cu Gilortul Tg.Cărbunești și apoi la Viitorul Șelimbăr, important este să fim sănătoși, ș-apoi o-m vedea cum o fi…” a precizat Damian Militaru, antrenorul principal al echipei Jiul Petroșani.