Scandal cu fonduri europene

Nu este pentru prima datã când de numele lui Haralambie Vochitoiu se leagã un scandal de naturã financiarã.

Sunt informatii cã, în urmã cu ceva vreme, Haralambie Vochitiu a încercat din rãsputeri sã acopere un mega – scandal legat de disparitia unei sume de bani de la institutia pe care a condus-o.

Este vorba despre Organismul Intermediar Regional Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane – Regiunea Vest, unde s-ar fi descoperit o gaurã de vreo 20.000 de euro. Institutia în cauzã – creatã tot politic pânã la urmã – a fost condusã un timp, pânã cu putin înainte de alegerile prezidentiale, de Haralambie Vochitoiu, la vremea respectivã presedinte al PSD Petrosani.

Trebuie spus cã Haralambie Vochitoiu a obtinut postul de la Timisoara pe linie

politicã, numai cã a fost înlãturat destul de repede din functia de conducere, unde informatiile spun cã începuse sã îsi facã de cap.

În plus, se schimbase si garda politicã, asa cã Harry nu mai avea nici un motiv sã rãmânã în acel post, chiar dacã a încercatv sã tãrãgãneze lucrurile cât a putut, fortând o internare în spital.

Gabriela RIZEA

3 comentarii la „Scandal cu fonduri europene

 • 7 decembrie 2012 la 15:31
  Permalink

  Si totusi unde e ghiseftul ca nu ne-am prins!

  Răspunde
 • 8 decembrie 2012 la 10:02
  Permalink

  Vochitoiu latra pe toate posturile tv ca e mare meserias in obtinerea fondurilor europene. Pai sa spuna licheluta ca si le-a aprobat singur cand era sef. Asadar nici vorba de profesionalism sau respectarea legii. Mai mult, este un conflict de interese ca si-a aprobat ca director fondurile pentru firma lui Euro Jobs cand firma a depus proiectul la Timisoara iar el la declarat fezabil. Asa ca Vochitoiu mai mult decat un infractor nu este si asa va si ramane!

  Răspunde
 • 9 decembrie 2012 la 15:15
  Permalink

  hoti candideaza ar trebui sa candideze si angajati de la mina mina mina ca ei fura

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.