Fotbal, Liga a IV-a Hunedoara

BINE CĂ A ÎNCEPUT ! • Cu chiu cu vai, cu amânări şi discuţii, Liga a IV-a Hunedoara a început, doar meciul CSM Vulcan – Gloria Geoagiu fiind amânat, din cauza unor probleme la echipa oaspete • Cel mai rău a început Uricaniul 1-4 acasă cu Aurul Brad – gazdele au marcat la 0-3 prin Proteasa- după ce la 1-3 au tatat un penalty prin Erdös – , oaspeţii deschizând scorul prin Băeşu în min.40 • Şoimul Băiţa a început bine, 2-0 (1-0) cu Victoria Călan, autori fiind Al. Constantin şi I.Avram •

• Etapa 1, 7 oct. 2020
Inter Petrila – Retezatul Haţeg 1-1
CSM II Deva – Dacia Orăştie 1-2
Şoimul Băiţa – Victoria Călan 2-0
Minerul Uricani – Aurul Brad 1-4
CSM Vulcan – Gloria Geoagiu amânat

Etapa a 2-a, 10 oct. 2020
Dacia Orăştie – Inter Petrila
Victoria Călan – CSM II Deva
Aurul Brad – Şoimul Băiţa
Gloria Geoagiu – Minerul Uricani
Retezatul Haţeg – CSM Vulcan

Inter Petrila – Retezatul Haţeg 1-1 (1-0)
Inter Petrila (antr. Adi Câmpean): Onici – D.Alexandru, Petrariu, Ad.Câmpean (min. 84 Diaconu), Tăian – Ciort, Macavei, Fl. Dobre, Ad.Dumă – Zavracu (min. 60 Mirci), M.Filip
Retezatul Haţeg (antr. Flaviu Itul): Paşica – Ardelean, Mariş, Vasion, Lihoni – Buzducea, Piţigoi, Enache (min. 56 Ionici), D. Puşcă – I. Gavriluţi (min. 88 Ştefoni), Ov. Popesc.
Arbitru: Leopold Herczeg – Băcia.
GOLURILE
1-0: Macavei (min.15) de la 12 m, după o minge respinsă de portarul Paşca la şutul lui Ad.Dumă. 1-1: Piţigoi (min.67) din 11 m, la un henţ discutabil comis de Tăian.
GAZDELE, O REPRIZĂ…
Petrilenii încep bine jocul, cu marea ocazie a lui Zavracu (min.4), apoi în replică, Ov.Popesc (min. 12) încearcă vigilenţa lui Onici, care apără excelent şutul atacantului haţegan . Vine golul de 1-0, repriza se încheie cu o greşeală a arbitrului Herczeg din Băcia, care în min.40 nu acordă nici un cartonaş lui Enache (Retezatul), pentru o lovitură în figură aplicată lui Tăian, care s-a lăsat cu sângerare. La reluare, haţeganii vor egala după un penalty discutabil acordat la un henţ semnalat la Tăian, M.Filip (min.68) va trimite în transversală şi meciul se stinge spre final.
DECLARAŢII:
„ Cel mai bine este că am început acest campionat! Am avut patru jucători noi, rezultat echitabil. La henţul de penalty nu am văzut, nu mă pot pronunţa. Mai avem de lucru la capitolul omogenitate. Vrem în acest campionat să facem o figură frumoasă” a declarat antrenorul haţegan Flaviu Itul! „Un meci bun pentru începutul de sezon, am fi putut câştiga dacă arbitrul Leopold Herczeg nu ar fi greşit atât de mult împotriva noastră. Una peste alta, e bine…” a spus Cosmin Negoi, preşedintele secţiei de fotbal de la Inter Petrila.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.