Termocentrala Mintia va putea fi cumpărată. Cine se asociază?

Au fost ample proteste la Termocentrala Mintia și oamenii au cerut să  fie luați în calcul. s–au temut că, odată finalizată campania electorală, nimeni nu se va mai îngriji de această entitate, însă, cei care reorganizează acum activitatea la CEH spun că urmează o întâlnire la București și acolo se va stabili exact ce se întâmplă cu producătorul de energie de la Deva. Aproximativ 20 de zile au protestat oamenii de la Termocentrala Mintia ca să afle care va fi soarta lor. Nu au avut cărbune, pentru că s-a lucrat la calea ferată și nu a putut fi transportat, iar oamenii din Deva nu au avut apă caldă. Cei de la Complexul Energetic Hunedoara, însă, dau asigurări că lucrurile se redresează. „Pentru Termocentrala Mintia există interes chiar și acum, după încheiere discuțiilor electorale,  din partea Consiliului Județean și al Consiliului Local Deva. Urmează chiar o întâlnire, în imediata perioadă, la București, la Ministerul Economiei, cu domnul ministru Virgil Popescu, la care vor participa și cei din Consiliul Județean și din Consiliul local. Se va discuta despre preluarea termocentralei. Probabil că ambele consilii vor face un consorțiu ca să poată prelua termocentrala. Unde sunt 2 puterea crește”, declară Cristian Roșu, administrator special la CEH. Complexul Energetic Hunedoara ar urma să se despartă de Termocentrala Mintia. Aceasta ar putea fi cumpărată de o nouă entitate și toate scenariile vor fi discutate la București. Asta, pentru că, în caz contrar, activitatea acestei termocentrale ar putea fi oricând întreruptă.

Diana Mitrache

 

Advertisements

10 comentarii la „Termocentrala Mintia va putea fi cumpărată. Cine se asociază?

 • 5 octombrie 2020 la 19:34
  Permalink

  ,,unde sunt doi puterea creste,,!Sunt uimit de atata intelepciune!

 • 5 octombrie 2020 la 22:01
  Permalink

  Un neuron de la Rosu si un neuron de la Dioane, iaca toata puterea CEH-ului…Bravo baieti, tineti-o tot asa, poate cei doi neuroni se imperecheaza si se mai nasc cativa…poate aveti noroc…

 • 6 octombrie 2020 la 07:22
  Permalink

  nu se mai inchide o data aceasta bomba ecologica ?

 • 6 octombrie 2020 la 09:38
  Permalink

  bombe ecologice sunt arderile de deseuri aduse de afara pe care le fac cetatenii de etnie dar pe care nu ii vede si nu ii deranjaza nici o institutie

 • 6 octombrie 2020 la 11:32
  Permalink

  la fel de cangerigene sunt amandoua

 • 6 octombrie 2020 la 13:22
  Permalink

  Se vinde tot în tara asta oameni vând din casa ca nu au ce m?nânc? slari mici norme mari taxe în euro salarii în lei grei.

 • 6 octombrie 2020 la 13:24
  Permalink

  Vorb?ria cândnu ai ce manaca mai vinzi de pri-n casa mai bagi dulapul pe foc scaun ?i dup?ia fugi din tara nu?

 • 6 octombrie 2020 la 15:39
  Permalink

  urmeaza „MARELE EXOD”

 • 6 octombrie 2020 la 16:18
  Permalink

  Exact un exod al muncii ca e vai ?i amar cu salariile ?i normele mari.

 • 6 octombrie 2020 la 16:43
  Permalink

  Mintia nu se poate vinde decat la valoarea de fier vechi (prin asta inteleg si cupru si aluminiu, etc.). Toate activele vor fi evaluate in piata doar ca deseu. Nimic nu prezinta importanta ca afacere, decat fierul vechi si eventual ceva echipamente luate individual (pompe, motoare, etc.)

Comentariile sunt închise.