Deschise ca urmare a sutelor de solicitări venite din partea oamenilor din zonă, clinicile OpticLine acoperă golul din sfera oftalmologiei medicale și chirugicale existent, până nu demult în județul nostru.

Este vorba despre un vis îndrăzneț, altruist și nobil al tinerilor medici Daniel și Laura Angelescu, specialiști oftalmologi, ambițioși, perseverenți, talentați și capabili să schimbe lumea într-un loc mai bun, un vis frumos, în care fiecare om se bucură de o vedere optimă sau îmbunatățită.

Începând de la stabilirea dioptriilor cu scopul realizării unei corecții optice prin purtarea ochelarilor de vedere, la fixarea unui diagnostic și recomandarea unei scheme de tratament, și până la efectuarea de intervenții chirurgicale dintre cele mai complexe, cum ar fi cele de retină, pacientul care apelează lan serviciile OpticLine beneficiază de o multitudine de servicii medicale efectuate cu înalt profesionalism și aparatură de ultimă-generație chiar la nivel mondial.

În prezent, rețeua OpticLine-Dr.Angelescu însumează un număr de 8 cabinete de optică medicală, 1 magazin de optică de lux, situat în Shopping City Deva și două mari clinici de diagnostic și chirurgie oftalmologică, una în reședința de județ și cealaltă în Petroșani.

“Vederea este viața” este deviza OpticLine, deviză care, asemănătoare zicalei: “ce-i mai scump ca vederea?!” accentuează importanța îngrijirii, menținerii și redobândirii vederii, ca scop și motiv al trăirii. Pentru a preveni orice problemă de vedere, se recomandă consult medical oftalmologic anual, în special pentru persoanele vârstnice, dar nu numai, predispuse la apariția cataractei și a altor boli. Nici copiii nu sunt excluși, întrucât medicul Laura Angelescu, specializată și pe partea de oftalmopediatrie, îi așteptă pe micuți la clinica din Deva pentru o evaluare precoce a stării de sănătate oculară a acestora, încă de la vârste foarte mici.

Purtătorilor de ochelari le este pusă la dispoziție o gamă variată de rame și lentile aparținând binecunoscutelor case de modă: Gucci, Versace, Love Moschino, Guess și multe altele, precum și, bineînțeles, variante de buget.

Pentru cei care doresc dobândirea unui grad de independență față de ochelari, medicul chirurg oftalmolog, Daniel Angelescu realizează operații de reducere de dioptrii, fie prin Laserului Excimer, fie prin implant de cristalin artificial. Operațiile de cataractă sunt cele mai frecvent întâlnite și cele mai uzuale. Prețurile unei astfel de intervenții sunt rezonabile, începând de la 1200 lei/ ochi și crescând în funcție de performanțele cristalinului care urmează a fi implantat.

Cu o pregătire superioară bogată, în multe state europene, dar și prin efectuarea de schimburi de experiență în spitale universitare din Statele Unite ale Americii, medicii Daniel și Laura Angelescu susțin ideea de patriotism, ideea conform căreia investiția în oamenii din țara noastră, de oferit acelora dintre ai noștri cele mai bune și accesibile soluții pentru orice problemă de natură oftalmologică, este cea mai plină de satisfacții sufletești și care merită orice efort și sacrificiu.

Pentru a apela la serviciile OpticLine-Dr.Angelescu aveți la dispoziție următoarele numere de telefon:
Deva- 0354 409 826- Bdul. Decebal, Bl.M, parter.
Petroșani- 0774 922 606- Str.Avram Iancu, bl.12.