Transport pentru minerii de la Vulcan

Complexul Energetic Hunedoara a demarat o achiziție de servicii de transport pentru minerii de la Mina Vulcan. Contractul are o valoare cuprinsă între 94.400 și 188.800 de lei. Operatorul va efectua Servicii de transport persoane cu şofer pentru transport personal la și de la locul de muncă – autobuz cu minim 43 de locuri pentru Sucursala EM Vulcan.

În vara acestui an, încă o procedură de acest gen a fost inițiată, însă, a fost anulată” automat deoarece la data limită de depunere oferta nu au existat ofertanți care au depus ofertă”.

Se achiziţionează serviciul de transport persoane cu şofer pentru transport personal la şi de la locul de muncă – autobuz cu minim 43 de locuri pentru EM VULCAN. Valoarea minimă a intervalului reprezintă valoarea estimată a prezenţei proceduri până la 31.12.2020. Prestaţia minimă a mijlocului de transport pe anul 2020 este estimată a fi de circa 4000 de km pe lună şi 28.000 de km până la finalul anului.

Cosmin BACIU

Advertisements

2 comentarii la „Transport pentru minerii de la Vulcan

  • 29 septembrie 2020 la 12:10
    Permalink

    Unde intra cu autobuzul de 50 de locuri pe straduta aia plina de masini si gropi desfundate ?

  • 29 septembrie 2020 la 15:53
    Permalink

    pe hartie sunt 50 de locuri, pe teren va fi unul mic, mic cu 20 de locuri, ca data trecuta, serviciile de transport dar mai ales serviciile cu utilaj greu baga bani grei in buzunarele unora, la e m -multe utilaje grele sunt doar de decor, se intocmesc rapoarte si f z a in fals

Comentariile sunt închise.