În aceste ultime zile de campanie electoralã, Haralambie Vochitoiu, candidat la Senatul României din partea PP-DD, încearcã sã acopere toate chindiile, parastasele si evenimentele solemne în ideea cã-si va mai atrage câteva voturi.

În goana sa disperatã, Vochitoiu uitã ce înseamnã respectul fatã de avutul public si fatã de banii contribuabililor. Exemplul dat de el este demn de un „bizon în trafic” si nicidecum de un senator. Ieri, spre exemplu, la hramul bisericii ctitorite de Miron Cozma, Vochitoiu a tinut sã fie vãzut si tinut minte. Astfel, cel care se pretinde senator de Valea Jiului,

si-a urcat bolidul sãu de lux pe trotuarul recent reabilitat de cãtre municipalitate cu bani de la buget.

Adicã din buzunarul tuturor petrosãnenilor. Vochitoiu a fost singurul care a tinut sã iasã astfel în evidentã, cu o arogantã, urcându-si masina de câteva tone pe trotuar. Nici mãcar Miron Cozma care a venit însotit de un întreg alai n-a avut cutezanta sã blocheze drumul pentru câteva minute, adicã atât cât ar coborî din masinã, însã Vochitoiu n-a avut nici o problemã sã blocheze trotuarul pentru câteva ore. Ar mai fi de spus cã la câtiva pasi de bisericã exista o parcare goalã în care seful partidului lui Diaconescu putea sã-si parcheze tot parcul auto folosit în campanie.

Gabriela Rizea