Liderii politici din Hunedoara aproba demisia premierului Boc

Mircea Ioan Molot: “O chestiune de asteptat a unui Guvern remarcat prin minciuna, incompetenta si coruptie”

Premierul Boc a decis luni sa depuna mandatul Guvernului, motivandu-si decizia ca fiind “pentru a detensiona situatia politica din tara, dar si pentru a nu pierde ceea ce romanii au castigat cu atatea suferinte”.

Emil Boc a declarat ca a hotarat sa demisioneze pentru ca el nu se agata de putere, si a facut apel la maturitatea clasei politice sa treaca rapid prin Parlament un , deoarece “pentru tara este important sa avem stabilitate”.

Premierul Emil Boc a precizat ca va urma toti pasii procedurari, mai exact el isi va depune demisia la  si la Parlament.  Liderii politici din Hunedoara, atat cei de la Putere cat mai ales cei din Opozitie se asteptau la o astfel de reactie a premierului dat fiind situatia Romaniei din ultima perioadei si a lipsei de incredere din partea romanilor de care se mai bucura PD-L.

Presedintele PNL Hunedoara, Ioan Mircea Molot sustine ca s-a produs exact o parte din ce au cerut romanii in strada, si urmeaza ca si presedintele Traian Basescu sa-si dea demisia

“Premierul Boc a depus mandatul Guvernului. Era o chestiune  de asteptat din partea unui guvern remarcat prin minciuna, incompetenta si coruptie. Din aceasta cauza cetatenii au iesit in strada si au solicitat demisia guvernului si a  presedintelui. Prima solicitare s-a materializat, urmeaza cea de-a doua”, a declarat Ioan Mircea Molot.

Presedintele PD-L Dorin Gligor sustine ca demisia premierului Emil Boc era de asteptat si este un lucru corect din punct de vedere al neincrederii in fata romanilor. “Din punct de vedere a situatiei generale, a increderii de care se mai bucura in fata romanilor rezultata in urma aplicarii masurilor de reforma este un lucru corect. Daca este insa bine sau rau doar timpul o va demonstra. Noi ne-am mai dorit astfel de lucruri si dupa ce am chibzuit am vazut ca nu a fost bine. Dar cum va spuneam, din punctul de vedere al neincrederii in Guvern este un lucru corect”, declara Dorin Gligor.

Senatorul PSD de Valea Jiului, Cosmin Nicula spera ca demisia lui Emil Boc sa-l faca pe presedintele Traian Basescu sa accepte alegeri anticipate. “Demisia Guvernului Boc este un lucru foarte bun si sper ca la consultarile care vor avea loc astazi (nr: ieri), Traian Basescu sa accepte ideea ca romanii nu mai doresc PD-L si nu-l mai doresc nici pe el. Sper ca presedintele Basescu sa accepte alegerile anticipate in luna mai”, declara Cosmin Nicula.

Presedintele PRM Hunedoara, Costel Avram este de parere ca prin demisia Guvernului Boc a castigat democratia dar va pierde economicul. “A castigat democratia si politicul, dar, in schimb, a pierdut economicul. Pe perioada asta nu se schimba Guvernul. Nu sunt sigur ca fac mai mult altii”, a declarat Costel Avram.

Deputatul PSD de Valea Jiului, Cristian Resmerita considera ca gestul premierului este normal si asteapta un viitor guvern care sa fie aplecat asupra problemelor romanilor.

“Consider ca este un lucru normal, cerut de majoritatea populatiei, inclusiv de locuitorii din Valea Jiului. Acest lucru s-a vazut prin protestele oamenilor. Popularitatea de sub 10 procente de care se mai bucura PD-L arata clar ca Boc si PD-L nu mai este dorit. Ramane de vazut ce v-a urma, iar eu sper ca va veni un Guvern care sa fie mai atent la problemele romanilor”, declara Cristian Resmerita.

Presedintele UNPR Hunedoara, Mihail Rudeanu crede ca demisia Guvernului Boc este un lucru bun pentru stabilitatea Romaniei. “ Consider ca este bine pentru stabilitatea economica a Romaniei si demonstreaza ca democratia de strada functioneaza. Acum se lasa loc partidelor din Opozitie sa vina cu programele lor viabile si sa demonstreze ca pot scoate tara din criza”, declara Mihail Rudeanu. Presedintele Traian Basescu urmeaza ca dupa consultari sa faca o noua nominalizare la sefia Executivului.

Marius MITRACHE

9 thoughts on “Liderii politici din Hunedoara aproba demisia premierului Boc

 • 6 februarie 2012 at 16:25
  Permalink

  Halal politicieni locali…Aceiasi trepadusi care si-au dat puterea din mana-n mana…Hei Molot, Avram, Rudeanu…chiar credeti ca pentru voi nu e valabila schimbarea ?

  Reply
 • 6 februarie 2012 at 20:04
  Permalink

  Nu ca as fi satisfacut,dar vor incepe mari convulsii la nivel de PDL jutetean,local,national…mai devreme sau mai tarziu era de asteptat inceperea acestui deznodamant nefericit!!!

  Reply
 • 6 februarie 2012 at 23:00
  Permalink

  Mai Domnule Molot,om fii noi multi,prosti si neinsemnati(cu exceptia alegerilor)dar nu si tampiti.Credeti ca am uitat ca si dvs faceti parte din aceiasi categorie,si acum va erijati in critic la adresa lui Boc.Nu uitam ca nu odata ati fortat anumite adoptari de solutii socio economice cu care populatia nu prea era de acord.E cazul sa va reamintim de groapa de gunoi de la Petrila.

  Reply
 • 7 februarie 2012 at 05:16
  Permalink

  Sa gasit cine sa vorbeasca cei care sau imbogatit prin politica banului public Molot si Avram cei care au scumpit apa la noi in Valea Jiului (este cea mai scumpa din tara)care vine prin cadere si este curata fata de Baia Mare care este ieftina si au mai mari costuri cu tratarea apei fata de noi. „Senatorul”Cosmin Nicula de la PSD (USL)nu a facut nimic concret pentru Valea Jiului (motivand ca este in opozitie uitand ca putea sasi dea demisia din parlament daca tot nu putea sa faca nimic dar a putut incasa bani de salariu din parlament)doar se face ca lucreaza asa de ochi lumii si de ochii presei locale,acum vin si platesc oameni din presa sa scrie sau sa spuna de bine pentru ei. De unde aveti bani sa platiti ziaristi domnilor „asesi”ca este criza mondiala (Grecia,Spania,…..si Romania noastra ???

  Reply
 • 7 februarie 2012 at 06:54
  Permalink

  @Cetatenii,Minerii.Cand intrebi,,De unde aveti bani sa platiti ziaristi domnilor”ASESI”ca este criza mondiala”,te referi si la Gligor,Monica Ridzi(aleasa ta),si altii de la guvernare,care au facut foarte mult pentru Valea Jiului,si dupa parerea ta poate ar trebui sa le si multumim,nu?

  Reply
  • 8 februarie 2012 at 09:49
   Permalink

   PDL = HOTI de HOTI…

   Reply
 • 7 februarie 2012 at 09:54
  Permalink

  „Liderii politici din Hunedoara aproba demisia premierului Boc”. Oauuu! Ce bine ca au aprobat, ca altfel ramanea Boc nedemisionat… De altfel, si seful meu de scara si vecinul de la parter au aprobat demisia lui Boc. Mai ramane sa obtinem aprobarea femeii care spala scara si care va veni doar sambata. Asa ca, pana atunci, stapaniti-va emotiile.

  Reply
 • 7 februarie 2012 at 23:25
  Permalink

  Bai „chiba” sa-mi spui si mie cum dracu ai lamurit-o pe femeia de servici ,ca a noastra nu vrea nici in ruptul capului.Zice ca ea inainte era profesoara si nu castiga ca acum de cand spala scarile.Vad eu ,daca nu semneaza ,o dau in gat la ANAF-ul lui Blejnar ca spala scarile si nu ne da bon fiscal si-o fac sa se intoarca la catedra.Hai pa.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *