Petroșaniul este imaginea delăsării și lipsei unui bun gospodar. Sunt 13 ani de când oamenii așteaptă proiectele promise de Tiberiu Iacob Ridzi în fiecare campanie electorală, dar majoritatea rămân pe hârtie. Pe 27 septembrie, spunem „AJUNGE!” și începem să ne reconstruim orașul.

Am vorbit săptămâna trecută despre domeniile pe care le voi dezvolta: turismul, care dintr-un concept gol de conținut va deveni motor de dezvoltare economică, infrastructură modernă – fără de care nu putem vorbi despre investitori și locuri de muncă bine plătite și mediu de afaceri, un alt domeniu cheie ce va ridica nivelul de trai și bunăstarea petroșănenilor.

În paralel, voi lua măsuri imediate pentru buna funcționare a primăriei în beneficiul direct al oamenilor. Pentru că orașul este rupt, prăfuit, abandonat voi înființa de urgență o societate de gospodărire în subordinea primăriei. Așa cum era IGO mai demult – Întreprinderea de Gospodărire Orășenească – și sunt convins că mulți dintre dumneavoastră își amintesc.
Practic, în acest fel, primăria va avea instrumentul care se va ocupa de curățenie și întreținere, amenajare spații verzi, montare bănci și coșuri de gunoi – tot ceea ce înseamnă infrastructura de întreținere a orașului.
Înființarea acestei societăți va însemna și economii la bugetul primăriei, astfel încât, la Petroșani, nu vom auzi de bănci achiziționate la suprapreț sau de panseluțe de mii de lei, cum se întâmplă în alte părți. De ce să dăm banul public pentru profitul unor firme de casă când ne putem gospodări singuri și să creăm locuri de muncă aici, acasă, la Petroșani.

Știu ce am de făcut, vin la Petroșani să repar orașul după cei 13 ani de ghinion cu Tiberiu Iacob Ridzi. Aveți încredere – mult a fost, puțin a rămas!
Așa să ne ajute Bunul Dumnezeu.

Costel Avram,
candidatul PSD pentru Primăria Municipiului Petroșani

Comandat de PSD- Partidul Social Democrat, Organizația Județeană HunedoaraCOD Mandatar Financiar 21200019