Au spart un magazin și au furat un sac de țigări

Doi tineri din Vulcan au fost prinși în flagrant, după ce au dat o spargere. Incindentul a avut loc în noaptea de duminică spre luni, puțin după miezul nopții, când o patrulă a găsit un tânăr care alerga cu un sac în spate.

 

Primul care a fost observat a fost minorul, după ce o patrulă a sesizat că acesta alerga și avea asupra lui un pachet voluminos. Polițiștii spun că, fiind ora 2.25 noaptea, situația era ciudată și imediat l-au interceptat.  Ulterior au stabilit că acesta este un minor în vârstă de 17 ani, din municipiul Vulcan,  iar în interiorul sacului pe care îl transporta se aflau 115 pachete de țigări sustrase dintr-un magazin din apropiere. Adolescentul furase  țigările, după ce a  spart  un geam.

La scurt timp, în zonă a fost identificat un alt tânăr, în vârstă de 27 de ani, din municipiul  Vulcan, care se afla pe o bancă, în apropierea magazinului din care au fost sustrase ţigările.

Cei doi au fost conduşi la sediul Poliției Municipiului Vulcan,  iar în urma cercetărilor efectuate și a probelor administrate, poliţiştii au luat măsura preventivă a reținerii, pentru 24 de ore, a acestora.

Tinerii   urmează   a   fi   prezentați   Parchetului   de   pe   lângă   Judecătoria Petroșani.

Diana Mitrache

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.