Andrei Carol Iacob Ridzi a fãcut prima donatie de ziua lui

Vineri, 30 noiembrie, de sãrbãtoarea Sfântului Andrei,  a fost prilej de bucurie si în familia Iacob Ridzi, pentru cã fiul primarului  de la Petrosani si a deputatului din Colegiul de Est, se numeste Andrei, Andrei Carol.

Micutul de doi ani a fost adus de pãrintii lui la paraclisul cu hramul “Acoperãmântul Maicii Domnului” din zona Parcului Central, acolo unde în numele lui, ei au fãcut si o donatie bisericii. “ Fiind si ziua lui Andrei, ne-am dorit sã fim cu totii împreunã, eu cu sotul meu si cu Andrei, la bisericã. Pentru cã este sãrbãtoare din partea lui Andrei vom oferi o icoanã sfintitã, poleitã cu aur, care ne dorim sã fie primul dar pentru noua bisericã ce se va construi în Petrosani si care va purta hramul Sfântului Andrei”, a declarat Monica Iacob Ridzi, deputat Colegiul de Est Valea Jiului. “ Este o icoanã de la Patriarhia Românã  pe care Andrei al nostru o va dona bisericii. Ne bucurãm, foarte mult cã este ziua lui Andrei si urãm pe aceastã cale la multi ani tuturor celor care poartã acest nume”, a declarat Tiberiu Iacob Ridzi, primarul Municipiului Petrosani.

Icoana pe care sotii Iacob Ridzii au donat-o, va sta spre închinare în fiecare bisericã din Petrosani, asta pânã la constructia noii biserici din Colonia Petrosani, care va avea hramul acestei mari sãrbãtori, cea a Sfântului Andrei, unul din cei 12 apostoli care a ajuns sã propovãduiascã Evanghelia si pe teritoriul Românei.

Luiza Andronache

 

2 comentarii la „Andrei Carol Iacob Ridzi a fãcut prima donatie de ziua lui

 • 3 decembrie 2012 la 03:31
  Permalink

  Da’chiar ne intereseaza si de progenitura lor!!! ca si ei ei!!!

  Răspunde
 • 3 decembrie 2012 la 10:34
  Permalink

  ce-i mai pupati pe ritzoi,donatia o fi din banii scenei de mii de euro ?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.