“ Înfiinţarea unui parc industrial şi crearea unui climat propice mediului de afaceri, determinând astfel crearea de locuri de muncă;  Atragerea de fonduri nerambursabile pentru dezvoltarea infrastructurii rutiere şi turistice; ori Creşterea siguranţei vieţii pentru populaţie prin implementarea unui sistem de supraveghere video;, sunt doar câteva din obiectivele pe care Dănuț Anghel, candidatul PNL pentru Primăria municipiului Vulcan le propune locuitorilor, în proiectul său pentru dezvoltarea municipiului Vulcan.

Îmi doresc ca în mandatul 2020 – 2024 să pun în aplicare idei noi, proiecte care să ridice Vucanul la standarde europene, astfel încât: tinerii să se bucure de facilităţile unui oraş modern;  părinţii să îşi poată creşte copiii în siguranţă; persoanele vârstnice să aibă parte de un mediu liniştit. Printr-o administraţie liberală putem face schimbarea. Împreună. Aşa să ne ajute Dumnezeu !” , declară Dănuț Anghel. În opinia lui Dănuț Anghel, pentru ca municipiul Vulcan să se dezvolte, iar nivelul de trai al oamenilor să crească ar fi nevoie de înfiinţarea asociaţiilor de proprietari, în vederea obţinerii de fonduri europene pentru anveloparea blocurilor şi repunerea în funcţiune a ascensoarelor la blocurile turn; ori  creşterea gradului de curăţenie şi ordine publică; reamanajarea bulevardului Mihai Viteazu şi a străzii Nicolae Titulescu;

Și nu în ultimul rând demararea unui parteneriat public – privat între administraţia locală şi ONG-uri, pentru creşterea gradului de incluziune socială.

De asemenea, menţinerea secţiilor existente dar şi redeschiderea celor închise (Chirurgie şi Obstetrică – Ginecologie) la Spitalul Municipal Vulcan, ori extinderea reţelelor de gaz, apă potabilă şi canalizare în zonele periferice sunt printre prioritățile pe care Dănuț Anghel le are în cazul în care va ajunge primar, precum și  reabilitarea străzilor şi aleilor neasfaltate. Și, pentru că turismul ar putea fi o sursă pentru dezvoltarea localității, care din păcate încă nu a fost exploatat, Dănuț Anghel vine cu un proiect prin care dezvoltarea turismului să se facă și prin organizarea unui eveniment periodic, festival tip „Untold”, „Electric Castle” în Pasul Vulcan.

Totodată, acordarea de burse şcolare pentru încurajarea performanţelor; creşterea gradului de siguranţă în instituţiile şcolare prin supreveghere video şi reabilitarea împrejmuirii instituţiilor şcolare; ori sprijinirea financiară a asociaţiilor, fundaţiilor şi cluburilor cultural – artistice şi sportive din municipiul Vulcan, sunt proiecte pe care Dănuț Anghel vrea să le pună în practică în momentul în care va ajunge primar, astfel oferind un sprijin real elevilor, sportivilor, dar și celor din domeniul creației artistice.

În programul lui Dănuț Anghel, candidatul PNL la primăria Vulcan nu au fost uitați nici crescătorii de animale și agricultorii, iar apropierea administraţiei locale de cetăţeni, facilitând accesul la diverse documente şi informaţii în regim online este un alt obiectiv al PNL.

 

Comandat Partidul National Liberal-Filiala Hunedoara

CUI 21200012