Femeie însărcinată moartă în accident, pe A1

O femeie de 37 de ani, însărcinată, a murit, în urma unui acacident ce a avut loc pe autostrada A1. Era într-un microbuz, alături de alte 6 persoane, toți cetățeni bulgari. Accidentul a întrerupt temporar circulția.

Un accident rutier mortal a avut loc pe autostrada A1, la kilometrul 389, în apropierea localităţii Ilia. 7 oameni, 4 bărbaţi şi 3 femei, cu cetăţenie bulgară, au avut nevoie de îngrjiri, după ce mașina lor s-a răsturnat.
Răniții erau într-un microbuz. La solicitarea primită prin 112 s-au deplasat echipaje de pompieri ale Detaşamentului Deva şi Secţiei Ilia, specializate în descarcerare şi prim ajutor, şi personal medical al SAJ cu 6 autospeciale şi autosanitare.
Echipele de intervenţie au găsit o femeie de 37 de ani însărcinată şi încarcerată, aflată în stop cardiorespirator. Celelalte persoane din microbuz, care s-au autoevacuat, prezentau leziuni minore.
Din păcate, femeia însărcinată nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarată decedată de medicii SAJ. Celelalte victime au fost duse la Unitatea de Primiri Urgențe de la Deva, pentru îngrijiri medicale.
Polițiștii fac cercetări pentru vedea cum s-a produs cumplitul accident. Din primele date reiese că mașina în crae se aflau victimele și care avea o remorcă, ar fi intrat în balans, moment în care s-a răsturnat.

Diana Mitrache

Advertisements