Dragi petrosăneni, mulțumesc tuturor pentru sutele  de mesaje de încurajare, pentru gândurile voastre bune pe care mi le-ati transmis. M-ați lăsat fără  cuvinte!

Pe mulți dintre voi nu cunosc personal, dar abia astept  ne cunoaștem și vorbim desprePetroșani și despre cum vrem reconstruim viitorul.

Dragi petrosăneni, vreau clarific situația legată de secretara mea care a fost testată pozitiv cu coronavirus. Din fericire Erika se simte bine și astăzi am vorbit cu ea de mai multe ori la telefon. Am convingerea vatrece cu bine peste această grea încercare. BunulDumnezeu are grijă de oamenii buni!

Așa cum știți, eu nu am făcut nici o declarație publică. Atât prietenii mei, cât și adversarii mei au vorbit înnumele meu fără -mi ceară acordul. Prietenii au crezut -mi fac bine, dușmanii, în mod sigur, -mi facă un rău. Acum a sosit timpul fac și eu o declarație publică despre acest subiect.

După ce am aflat Erika a ieșit pozitivă la test, vinerila primele ore ale dimineții am sunat la Direcția de Sănătate Publică Hunedoara întreb ce am de făcut. Mi s-a transmis DSP va face o anchetă și aștept rezultatul acesteia.

Oameni buni, ancheta nu o face nici Costel Avram, nici presedintele Consiliului Județean Hunedoara, nu o face nici TIberiu Iacob Ridzi sau jurnaliștii lui de casă.Direcția de Sănătate Publică este în subordinea Ministerului Sănătății și acolo este un ministru liberal. Cum poți minți Tiberiu Iacob Ridzi putea eudicta pe cine testeze specialiștii DSP și pe cine nu?!

Pe această cale vreau transmit recunoștința și aprecierea mea specialiștilor Direcției de SănătatePublică Hunedoara pentru modul în care au avut grijăde sănătatea oamenilor în aceste ultime luni.

Așadar, am fost programat sâmbătă fac un test, la ora 7,00, la Spitalul municipal Hunedoara . Mulțumesclui Dumnezeu rezultatul testului a fost negativ.

Dragi petrosăneni, mulțumesc tuturor pentru sutelede mesaje de încurajare, pentru gândurile voastre bune pe care mi le-ati transmis. M-ați lăsat fără cuvinte!

Pe mulți dintre voi nu cunosc personal, dar abiaaștept ne cunoaștem și vorbim despre Petroșani și despre cum vrem reconstruim viitorul.

Dragi petroșăneni,   asigur sunt sănătos și începând  de astăzi sunt și mai hotărât rupem ghinionul celor 13 ani de nepăsare și incompetență marca Tiberiu Iacob Ridzi. Eu nu am vrut folosesc aceasta situație ca câștig capital electoral.

Cine folosește boala și suferința ca câștige capital electoral este, din punctual meu de vedere, descalificat ca om.

Oameni buni, unii m-au sfătuit folosesc și eu acest moment în scop electoral, dar din respect pentru dumneavoastra  am refuzat.

La final, am un mesaj pentru Tiberiu Iacob Ridzi,

Tibi, chiar dacă suntem acum în campanile electorală , multă vreme te-am considerat a fi un prieten. Tibi, tu știai sufăr de diabet. Cum aiputut te bucuri de necazul meu și speri fiu infectat cu coronavirus și dacă, Doamne ferește pățesc  ceva, tu ai cale liberă spre fotoliul de primar pe care îl ocupi de 13 ani?! doare sufletul, dar incepand de astăzi eu nu te mai pot numi prietenul meu.

Să-ți fie rușine, Tiberiu Iacob Ridzi!

Costel Avram

https://www.facebook.com/costel.avram/videos/3286303148118062

Comandat de PSD- Partidul Docial Democrat Organizația Județeana Hunedoara

CUI 21200019