Pentru că secretara administratorului Consiliului Judeţean Hunedoara a fost infectată cu SARS COV-2, Costel Avram s-a prezentat la Spitalul din Hunedoara pentru  testare.  Fiind campanie electorală, contracandidatul său, Tiberiu Iacob Ridzi, a alocat o mare parte din emisiunea de debut în campanie acestui  incident, doar pentru că administratorul public Costel Avram a declarat că teoretic nu se afla în zona de risc. Testul a dovedit că a avut dreptate!
Se spune că nici o victorie nu este deplină dacă nu te supune provocărilor! Dar nu oricum, ci aşa, ca să-i simţi la final adevărata valoare.  Este cazul candidatului la primăria Petroşani, Costel Avram, căruia i s-a deschis al treilea front de luptă, de data aceasta cu coronavirusul SARS COV-2, prin infectarea secretarei de la biroul CJH. Aceasta s-a testat pentru că dorea să plece în concediu şi s-a dovedit a fi infectată… O reconstiuire proprie a contacţilor după normele DSP, teoretic, îl scoteau din zona de risc pe administratorul judeţului CJH, Costel Avram.
Şi totuşi…
Pentru că se află în plină campanie electorală, pentru siguranţa echipei sale şi a cetăţenilor cu care se va afla în contact, Costel Avram s-a prezentat  sâmbătă, 29 august, la Spitalul Hunedoara, care deţine aparate Real Time PCR, pentru a se asigura dacă este infectat sau nu. În jurul orei 13,00, spitalul i-a comunicat rezultatul.
”M-am prezentat azi dimineaţă la ora 7,00 la Spitalul din Hunedoara, iar acum am primit rezultatul. Testul RT-PCR este negativ. Am făcut acest lucru, şi probabil îl voi repeta, pentru  siguranţa celor din jurul meu, a cetăţenilor cu care mă voi întâlni în această lună” – a declarat Costel Avram, candidat la Primăria municipiului Petroşani. De precizat că la Mondo TV, în emisiunea de deschidere a campaniei electorale, primarul în funcţie şi candidat pentru un nou mandat, Tiberiu Iacob Ridzi, a vorbit în termeni acuzatori, cu catalogări dure şi a repetat de zeci de ori termenul iresponsabil timp de 31 de minute, din cele 50 minute alocate. Ar fi fost, probabil, mană cerească pentru domnia sa îmbolnăvirea contracandidatului Avram. Dar…
”Nu mor caii când vor câinii”!!
Comandat de PSD – Partidul Social Democrat Organizaţia Judeţeană Hunedoara
CUI 21200019