Evaluarea managementului pe anul 2019 de la Teatrul Dramatic „I.D. Sîrbu” din Petroşani (instituţie aflată în subordinea Consiliului Judeţean Hunedoara), este folosită ca armă într-o răfuială întreţinută, se pare, din raţiuni electorale.
Cel puţin asta reiese din limbajul dublu folosit de managerul-actor care, la distanţă de o lună şi jumătate, face afirmaţii contradictorii.
RĂDESCU, live pe Facebook: „AVRAM mă abuzează!”
Managerul instituţiei, Cosmin Rădescu, candidat PNL la funcţia de consilier local în municipiul Petroşani, acuză public conducerea Consiliului Judeţean Hunedoara că-l „abuzează” numindu-l pe administratorul public al judeţului, Costel Avram, în comisia de evaluare a managementului de la teatru. Rădescu spune despre Costel Avram că este „călăul” care îl „abuzează de doi ani de zile”.
„Am aflat astăzi că cei din conducerea Consiliului Judeţean, o conducere PE-SE-DE, în frunte cu Mircea Flaviu Bobora, l-au desemnat pe Costel Avram să facă parte din comisia de examinare a mea. Călăul care abuzează colegii şi care mă abuzează şi pe mine de doi ani de zile continuă abuzurile pesediste ale CJ Hunedoara”, susţine actorul Cosmin Rădescu.

https://www.facebook.com/100009260378410/videos/2662734930711827/

RĂDESCU, la televiziune, către AVRAM: „Doresc să mă evaluaţi Dumneavoastră!„
Pe 29 iunie 2020, acelaşi actor-manager declarat public în cadrul unei emisiuni tv că doreşte ca evaluarea sa să fie făcută de o comisie din care să facă parte şi… Costel Avram.
„Îl rog pe domnul preşedinte Bobora să dispună prezenţa dumneavoastră în comisia de evaluare, iar comisia să-şi dorească transparenţa evaluării. Dacă evaluarea are caracter public, este prezentă presa, sunt prezenţi cetăţenii, DORESC să mă evaluaţi dumneavoastră şi să stăm de vorbă deschis pentru această evaluare”, a spus atunci Cosmin Rădescu.
Aflat în direct prin telefon, Costel Avram a răspuns: „Suntem de acord, domnule Rădescu, respectând legea întocmai.  Voi vorbi cu preşedintele Consiliului Judeţean şi, dacă dumnealui acceptă, eu nu am niciun  partis-pris!”

https://www.facebook.com/ileana.firtulescu/videos/3765803253449753/

POLITICIAN „ABUZAT POLITIC”
Scandalul întreţinut de la Teatrul din Petroşani are toate şansele să intre în Almanahul celor mai ridicole situaţii de vreme ce un actor-manager, asumat politic şi  candidat, strigă că „politicul” îl abuzează după cere să fie „abuzat”.
Domnule Rădescu, o fi şi politica o scenă de teatru, dar cât timp sunteţi plătit din bani publici, aveţi obligaţia să arătaţi respect faţă de public şi să nu insultaţi inteligenţa oamenilor care vă plătesc salariul de bugetar. Om fi noi spectatori, dar nu uitaţi că tot noi plătim şi biletul.