27 de drumuri din judeţ primesc bani pentru a fi modernizate

 

Ministrul Ion Ştefan a semnat Ordinul MLPDA pentru aprobarea listei-sinteză a obiectivelor de investiţii din cadrul Subprogramului ”Drumuri de interes local şi drumuri de interes judeţean”, din Programul naţional de construcţii de interes public sau social. La nivelul judeţului Hunedoara, 27 de astfel de lucrări sunt incluse în lista obiectivelor de investiţii.
Este vorba despre proiecte de reabilitare drumuri din localităţi din întreaga ţară, obiective pe care MLPDA, prin CNI, se angajează să le implementeze.
”În judeţul Hunedoara avem pe listă 27 de obiective de drumuri din mediul rural şi urban, care necesită intervenţii în vederea modernizării şi pe care guvernarea liberală le va rezolva în următorii 5 ani”, anunţă Vetuţa Stănescu, secretar de stat în MLPDA. La nivelul judeţului Hunedoara vor fi realizate investiţii în Baia de Criş, Băniţa, Băcia, Brad, Buceş, Bunila, Burjuc, Gurasada, Haţeg, Petroşani, Rapoltu Mare, Râu de Mori, Romos, Sălaşu de Sus, Sântămărie Orlea, Toteşti, Vălişoara.
Cosmin BACIU

Advertisements