Aproape 200.000 de lei alocă Complexul Energetic Hunedoara pentru servicii de reparare a spărturilor de pe conductele de fibră de sticlă existente în instalaţiile de desulfurare – lichidări avarii în instalaţia de desulfurare de la S.E.Paroşeni.
Contractul presupune prestarea de servicii de reparare a spărturilor de pe conductele de tip GRP, pentru a se putea interveni prompt, oricând în vederea remedierii acestor spărturi, pentru menţinerea fiabilităţii şi a siguranţei în exploatare a instalaţiei.
Firma care va executa lucrările va trebui să ţină cont de o serie de  criterii tehnice în ceea ce priveşte conductele. Un an de zile este valabil contractul de lucrări, iar menţiunea este faptul că ”prestatorul se va prezenta la sediul beneficiarului (SE Paroşeni –n.r.) în termen de 24 de ore de la primirea comenzii sau la o dată stabilită în comun acord cu beneficiarul”, iar ”prestatorul se va prezenta la solicitarea beneficiarului în termen de 24 de ore pentru a inspecta împreună cu beneficiarul”.
Cosmin BACIU