Restrictii la apa potabila pe timp de noapte. Dupa ce lucrarile executate la reteaua de apa si canalizare din Petrosani au fost contestate din cauza restrictiilor la apa potabila, acum conducerea ApaServ a luat anumite masuri. Acolo unde exista posibilitatea, restrictiilor vor avea loc pe perioada noptii. Lucrarea poate fi efectuata si pe timpul noptii, fara a crea discomfort localnicilor din zona.

”În municipiul Petrosani lucrarile sunt mai pe final iar pe ultima parte a proiectului se fac si acele cuplari, într-un numar de peste 60. Din punct de vedere al contractului, lucrari care sa necesite restrictii de anvergura nu mai sunt. Vor mai exista restrictii de mica anvergura pana la finalizarea lucrarilor. Vom încerca ca si anumite lucrari de reparatii sa le executam pe timp de noapte pentru a nu crea un discomfort populatiei. La restrictiile care au fost déjà realizate, fiind lucrari mari de infrastructura, lucrarile pet imp de noapte deranjau foarte tare cetatenii pentru ca era nevoie de utilaje mari si multa tehnica”, a declarat Florin Donisa sef Departament Exploatare din cadrul SC ApaServ Valea Jiului.

Motivul restrictiilor îl constituie cuplarea retelei noi la reteaua existenta. Celelallte lucrari care implica folosirea utilajelor nu pot fi executate pe timpul noptii deoarece produc zgomote puternice, iar acest lucru îi afecteaza pe oameni.

Cosmin BACIU