Lucian Resmeriţă şi-a depus vineri dimineaţă candidatura, alături de membrii Consiliului Local din partea PSD.  Imediat după finalizarea procedurilor birocratice, candidatul PSD şi actualul primar în exerciţiu, a spus că vrea ca, în viitorul mandat, să se bazeze pe majoritatea din Consiliul Local, fără  a mai fi nevoit să se roage de alţi consilieri din opoziţie.
La sediul primăriei din Lupeni, primul care şi-a depus candidatura pentru funcţia de primar al municipiului Lupeni  a fost chiar primarul în exerciţiu Lucian Resmeriţă. Cu acest prilej, actualul edil şi-a prezentat viitoarea echipă cu care vrea să câştige majoritatea şi a punctat faptul că este unul dintre cei care a reuşit să atragă în ultimul mandat, cei mai mulţi bani în investiţii.
Tocmai de aceea, Lucian Resmeriţă a declarat că vrea majoritatea în viitorul for legislativ de la Lupeni.
„Am reuşit să schimbăm faţa municipiului Lupeni şi, acum trei ani de zile oamenii, cu care stăteam de vorbă, doreau o schimbare. Eu am făcut în aşa fel încât în aceşti 3 ani de zile am schimbat faţa municipiului Lupeni. Am atras fonduri europene, guvernamentale. Şi am reuşit foarte multe proiecte, depăşind cu 100% promisiunile pe care le-am făcut acum 3 ani de zile.  Îmi doresc un consiliu local în care să avem oameni care ştiu că sunt pentru proiecte şi doresc să facă bine municipiului Lupeni ”,  a spus Lucian Resmeriţă, candidat la funcţia de primar la Lupeni .
Primarul a vorbit despre fondurile atrase şi proiectele finalizate şi a prezentat echipa de 25 de consilieri cu care merge în cursa pentru alegerile locale de la finele lunii septembrie.
Diana Mitrache