Locomotiva – un nou simbol pentru Petrosani

Mai întâi au montat un avion, ca simbol al Cartierului denumit Aeroport, iar acum a venit rândul unei vechi locomotive sã devinã simbol pentru Petrosani. Mastodontul a fost montat joi la prânz în prezenta a zeci de curiosi.

O  locomotivã cu aburi a fost montatã joi dupã amiazã la intrarea în municipiul Petrosani. Asta pentru a simboliza statia CFR din capitala Vãii Jiului si pentru a marca centenarul pe care îl aniverseazã în aceastã lunã depoul din localitate. Responsabilii de la Serviciului Public de Amenajare a Domeniului Public si Privat (SPADPP), au avut cea mai grea

misiune si pentru a monta locomotiva a fost nevoie de o macara specialã. „Acum câteva luni s-a decis ca aici sã fie montatã aceastã locomotivã. Astãzi am reusit sã aducem aici o macara de mare tonaj cu care am pus locomotiva pe postament. De azi înainte, locomotiva va rãmâne în acest punct de intrare în Petrosani”, a declarat Lucian Dragomir, sef SPADPP. Locomotiva va deveni, asa cu vor edilii localitãtii, un simbol al Petrosaniului. Asta dupã ce, la intersectia cu Cartierul Aeroport, a fost montat un avion. (Diana Mitrache)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.