Atac al hoţilor de fier vechi asupra fostei mine Paroşeni

Aproape 1.500 de kilograme de fier vechi au recuperat poliţiştii din Vulcan, în cursul zilei de miercuri, de la hoţii de fier vechi, care au luat în vizor perimetrul minei Paroşeni.
Prima captură a fost în jurul orei 14:50, când poliţiştii au fost sesizaţi de către reprezentanţii fostei Mine Paroşeni cu privire la faptul că au observat trei  persoane în perimetrul minei, care au pătruns, probabil, cu intenţia de a sustrage  fier vechi.
“La faţa locului, poliţiştii au identificat un minor în vârstă e 17 ani şi doi tineri, în vârstă de 21 şi de 36 de ani, toţi din municipiul Vulcan, care transportau  într-o căruţă cantitatea de aproximativ 150 kg. de fier vechi, (plasă din sârmă şi  diferite componente din metal scoase din uz)”, spune Bogdan Niţu, purtător de cuvânt al IPJ Hunedoara. Trei ore mai târziu, mai exact în jurul orei 18:15, poliţiştii de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Vulcan au observat în zona Minei Paroşeni o autoutilitară în care se aflau trei bărbaţi, din municipiul Vulcan (cu vârste cuprinse între 18 şi 42 de ani). “În autovehicul se aflau aproximativ 1.200 kg. de fier vechi, cu privire la care poliţiştii au  stabilit că au fost  sustrase din incinta Minei Paroşeni, aflată în proces de  ecologizare”, mai declară Bogdan Niţu.
În continuare, poliţiştii efectuează cercetări privind comiterea infracţiunii de furt calificat, cantitatea de fier vechi sustrasă fiind predată  unităţii miniere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.