Comunitatea maghiară din municipiul Lupeni a decis, să sprijine proiectul de dezvoltare a municipiului Lupeni, al primarului Resmeriţă Lucian.
La alegerile locale care vor avea loc pe data de 27 septembrie în acest an, UDMR va susţine candidatura primarului Resmeriţă Lucian, pentru un nou mandat de primar, iar pentru Consiliul Local Lupeni va avea listă proprie de candidaţi.
“Mă bucură foarte mult faptul că cei din comunitatea maghiară susţin proiectul meu de dezvoltare a municipiului Lupeni. Aştept alături de proiectul meu politic toţi oamenii de bine din municipiul Lupeni”, a declarat Lucian Resmeriţă.
“UDMR Lupeni a decis, după o consultare cu membrii comunităţii maghiare, că singurul om care poate să dezvolte municipiul Lupeni în continuare, este domnul primar Resmeriţă Lucian. De aceea am decis, să sprijinim candidatura domnului primar Resmeriţă Lucian pentru un nou mandat. De asemenea, pentru ca cei din comunitatea maghiară să poată fi reprezentaţi în Consiliul Local, vom depune liste de candidaţi pentru Consiliul Local”, a declarat David Benedekfi. În aceşti 3 ani de mandat, colaborarea administraţiei locale din municipiul Lupeni, cu cei din comunitatea maghiară a fost foarte bună, aceştia având foarte multe acţiuni comune.