Se ia apa noaptea în centrul Petroşaniului

De marţi seara, până miercuri dimineaţa, mai multe străzi din zona centrală a municipiului Petroşani rămân fără apă. Este o lucrare pe care muncitorii de la Apa Serv o vor face noaptea, aşa cum li s-a recomandat, în ultima vreme.
O nouă întrerupere a apei este programată pentru o lucrare pe care muncitorii o vor putea face şi noaptea. De luni de zile,  celor de la ape li se recomandă, în măsura posibilităţilor, să facă asta, mai ales în orele în cre oamenii nu folosesc apă.
„Lumea a mai spus de ce nu lucrăm noaptea, doar că există anumite tipuri de lucrări ce fac  zgomot şi e clar că nu se pot face noaptea. De data aceasta avem o lucrare care  se va  realiza marţi spre  miercuri, pe noapte. Lucrările încep la ora 11,00, până la ora 6,00. Sperăm să o  terminăm puţin mai devreme, aşa încât populaţia să fie mai puţin afectată, ţinând cont de faptul că noaptea dorm ”, a spus Florin Donisă, şef departamentul Exploatare din cadrul Apa Serv.  Restricţia va fi în zona centrală a municipiului Petroşani, respectiv pe str. Al. Trandafirilor, Al. Florilor, Al. Poporului, Al. Pinului, Al. Crângului,  9 Mai, Avram Iancu, Cartier Carpaţi, 1 Decembrie 1918, blocurile 92 până la 118 inclusiv, Ion Creangă, Minerului, Nicolae Bălcescu, Casa de Cultură Ion Dulămiţă, Casa Sofia, SC. Instant, Iva X Sound, Brutăria Armicar, Piaţa Agroalimentară .
„Zonele afectate sunt: Aleea Poporului, zona pieţei  agroalimentare, zona Dimitrov şi străduţele din zonă, cum  ar fi cea de pe Vilelor, 13 septembrie. Lucrarea are ca scop eliminarea unor pierderi în zona pieţei şi poate fi executată noaptea, ca să eliminăm disconfortul generat de întreruperea alimentării cu apă”, a adăugat Florin Donisă.  Apa Serv are mai multe lucrări în fiecare oraş al Văii Jiului şi, de fiecare dată au existat discuţii legate de faptul că întreruperile de apă generează disconfort. Celor de la ape  li s-a recomandat să lucreze noaptea, însă, atunci când ete nevoie de săpături şi spărturi, este imposibil.
Diana Mitrache

Un comentariu la „Se ia apa noaptea în centrul Petroşaniului

 • 10 august 2020 la 19:24
  Permalink

  Ce lurari de rahat au facut astia !
  Veniti in zona Dimitrovului in fata CAR-ului, [Str Carpati] intersectia cu drumul spre spital [13 sept], drumul spre piata incepand de la biserica penticostal in sus, [Str 9 Mai], sa vedeti cum iese apa din pamant in locurile unde au lucrat trogloditii astia, formand fire de apa si balti la 26 de grade nu pe ploaie.
  Atentie baietii au asfaltat pe acolo ! Treaba-i finisata ca la carte !
  Deci inseamna ca si-au terminat treaba de rahat.
  Mai trebuie sa incaseze bani firma si uite asa se mai da o tepa pe bani multi.
  Daca acum in plina vara au aparut mini izvoarele in asfalt, sa vedeti la iarna fantani arteziene si lacuri artificiale prin Dimitrov.
  Daca sa lucrat si in restul Petrosaniului cum sa lurat in Dimitrov, astia de la APASERV PE FILIERA COSTEL AVRAM: Houston, we have a problem !

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.