Un bazin de înot va fi construit la Lupeni, iar o bază cu trei terenuri de fotbal va fi construită la unul  dintre liceele de aici. Este declaraţia primarului Lucian Resmeriţă, care spune că ambele investiţii sunt în faze avansate de licitaţie.
Trei terenuri de fotbal vor avea liceenii din Lupeni, iar proiectul este deja în licitaţie. Este una dintre principalele investiţii în viitorul copiilor de aici. O spune primarul Lucian Resmeriţă, care le promite elevilor o bază absolut modernă. „Terenul de fotbal de la Grupul Şcolar se află în licitaţie şi este în evaluare. Acolo vom avea o nouă bază, cu 3 terenuri de fotbal. Sunt două firme care au depus dosarele pentru această lucrare”, a spus Lucian Resmeriţă, primarul oraşului Lupeni.
Şi, tot la capitolul sport, primarul de la Lupeni vorbeşte despre un bazin de înot, destinat şcolarilor. Acesta va fi amplasat aproape de  staţiunea de munte de la Straja. „Bazinul de înot merge bine. Este în licitaţie şi sunt deja firme care au accesat SICAP-ul  (n.r. site-ul pentru licitaţii electronice), pentru  a realiza acest obiectiv. Este în licitaţie la CNI. Cu siguranţă, anul viitor, vor începe lucrările la aceste două obiective mari”, a mai adăugat primarul Resmeriţă.
Potrivit edilului de la Lupeni, astfel de investiţii, în viitorul tinerilor de la Lupeni, nu face decât să creeze premizele ca aceştia să nu caute să mai părăsească zona Văii Jiului. Iar sportul este o ramură în care, la Lupeni, continuă să se investească.
Diana Mitrache