300 de genţi cool pentru cosmetice, oferite instant. Tombolă pentru patru experienţe inedite cu avionul deasupra oraşului Sibiu
Luna aceasta, Shopping City Deva invită toţi  vizitatorii la shopping în siguranţă, presărat cu  surprize, în cadrul campaniei „Redescoperim premii inedite”! Astfel, între  3 şi 16 august, centrul comercial a pregătit 300 de premii cool instant şi 4 experienţe inedite cu avionul deasupra oraşului Sibiu, disponibile prin tragere la sorţi. Shopping în siguranţă şi premii inedite Pentru a transforma sesiunea de cumpărături  într-una câştigătoare, clienţii trebuie să urmeze doi paşi simpli: să achiziţioneze produse în valoare de minimum 200* de lei, cumulate pe maximum 5 bonuri fiscale şi să se prezinte la Info Desk pentru a se înscrie în promoţie. Primii 300 de vizitatori care intră în cursă vor primi instant o geantă cool pentru cosmetice oferită de Nobila Casa. În acelaşi timp, participanţii sunt înscrişi automat la tombola pentru una dintre cele 4 experienţe inedite cu avionul.
Zborurile cu avionul vor fi organizate la Aerodromul Măgura Cisnădie Sibiu, iar fiecare tur cu avionul va fi filmat integral, astfel câştigătorii se vor putea bucura de experienţă chiar şi după încheierea acesteia. Voucherele pentru zboruri au valabilitate un an. Transportul până la Sibiu nu este inclus în premiu. Clienţii vor prezenta bonurile la Info Desk, în ziua în care au efectuat cumpărăturile. Pentru mai multe detalii, vizitatorii pot consulta Regulamentul oficial al promoţiei pe site sau la Info Desk.

*La promoţie poate participa orice persoană fizică, care a împlinit vârsta de 18 ani, cu domiciliu stabil în România şi care a achiziţionat produse din orice magazin din incinta Shopping City Deva (cu excepţia băncilor, caselor de schimb valutar, casinoului şi cinematografului). De asemenea, nu sunt acceptate bonurile emise în urma plăţii de utilităţi, impozite şi taxe.