Liceenii care au intrat în rândul adultilor, adicã cei care au împlinit vârsta de 18 ani au fost serbati de administratia localã din Petrosani. Cei din executivul Primãriei au fãcut o traditie în a le oferi tinerilor care au împlinit vârsta de 18 ani câte o micã atentie.

”A devenit si aceastã actiune o traditie la Petrosani. La sfârsitul fiecãrui an oferim o diplomã si o micã agendã tuturor  celor care împlinesc 18 ani. Este un simbol sau un semn de pretuire pentru cei care fac majoratul, o vârstã care îti conferã pe lângã mult mai multe drepturi si mult mai multe obligatii. Cred cã e important ca ei sã rãmânã cu aceastã amintire”, a declarat primarul municipiului Petrosani, Tiberiu Iacob Ridzi.

Sute de elevi petrosãneni au implinit 18 ani în cursul acestui an, drept pentru care toti au primit daruri din partea municipalitãtii.

”Tuturor celor care împlinesc 18 ani în acest an le-am acordat diplome si agende”, a mai precizat primarul municipiului Petrosani.

Actiunea de a-i felicita pe tinerii care intrã în rândul adultilor a fost începutã de administratia localã din Petrosani în urmã cu 3 ani. Reprezentantii municipalitãtii spun cã în fiecare an aceste evenimente importante din viata tinerilor vor fi marcate asa cum se cuvine.

Monika BACIU