Veniturile uriaşe ale celor de la CEH nu sunt ficţiune

Cei trei oameni care spun că redresează Complexul Energetic Hunedoara câştigă, lunar 50 de mii de euro.  Asta spune senatorul Cristian Resmeriţă, cel care a demonstrat din nou, măcar pentru doi dintre şefi, că lucrurile stau exact aşa cum le-a descris acum câteva zile.
La ultima conferinţă de presă susţinută la Petroşani, senatorul Cristian Resmeriţă a venit cu documente justificative şi şi-a argumentat din nou declaraţiile legate de veniturile prea mari ale unor oameni care încă nu reuşesc să salveze Complexul Energetic Hunedoara.
„Săptămâna trecută, am ţinut o conferinţă de presă în care am spus  despre veniturile celor de la CEH. Deja pentru doi dintre ei s-au confirmat. Domnul Gros Emil, administratorul judiciar ia 30.000 de euro, plus TVA,  deci 36.000 de euro. Şi, o doamnă ziaristă a obţinut , în urma unei documentări jurnalistice, iar aşa mi s-a confirmat  că venitul net al directorului Samuel Dioane, este de  254 de milioane de lei. Deci doi îi am confirmaţi. Pentru domnul Cristian Roşu, nici până în momentul de faţă nu a scos  nimeni contractul de management cu suma pe care o încasează”,  a spus Cristian Resmeriţă, senator PSD .
Senatorul Cristian Resmeriţă a spus că  cei trei câştigă prea mulţi bani, în comparaţie cu munca pe care o prestează, că CEH se scufundă sub conducere lor şi că pe perioada pandemiei, când fiecare miner  sau energetician a stat o săptămână acasă, ei au încasat salariile întregi. Doar că acum, aceştia ar avea alte  planuri.
„Ce vreau eu să vă arăt este că, în jurul celor doi din fruntea CEH, respectiv directorul Dioane şi a lui Roşu, cel mai bine plătit electrician din lume se lucrează intens, pentru cel puţin pe lună în curs veniturile să le scadă dramatic, aşa încât, în luna august să vă prezinte mass-media, nişte venituri mai scăzute, decât ceea ce am prezentat eu”, a mai adăugat senatorul.  Complexul Energetic Hunedoara se află în insolvenţă, mina Lupeni este inundată, cea de la Livezeni abia uneori dă producţia scontată, iar la Mintia sunt probleme mereu. CEH nu vinde în sistemul energetic  naţional, că nu produce, iar trei oameni încasează 50.000 de euro, ca să salveze o entitate  economică a cărei  datorii se ridică acum la 1,5 miliarde de euro.
Diana Mitrache

2 comentarii la „Veniturile uriaşe ale celor de la CEH nu sunt ficţiune

 • 28 iulie 2020 la 10:58
  Permalink

  doar neamurile lui mazmerita castigau atat ,de acolo stie el .realitatea e alta spusa de administrator la modo tv , dar de venitul de senator de 47000 lei adica 470000000lei vechi???

  Răspunde
 • 28 iulie 2020 la 12:10
  Permalink

  Insistenta ?i preocuparea senatorului Rasmerita de a demonstra ceva, ce nu este real,este dovada clara ca mesajul lui se adreseaza acelor oameni care au un nivel de inteligenta scazuta ?i care pun botul la minciunile lui.
  A citit sau auzit cineva, altceva decat atacuri la adresa adversarilor politici ?
  Ati auzit de vre-o initiativa legislativa a senatorului care sa vina in ajutorul mediului economic din Valea Jiului.
  L-a vazut sau auzit cineva la vreo dezbatere tv, sau sa ia cuvantul în Parlament?.
  Are doar trei luari de cuvant în ultimii 4 ani si atunci doar sa-i ridice osanale lui Dragnea.
  Exista oare vre-o luna în care s? nu-si incaseze renumeratia banana.
  – Senatorule, unul din cele mai mari pacate, este acela SA NU MINTI !
  Tu esti un MINCINOS abject !

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.