Oamenii care locuiesc în barăci insalubre, ori  în casele aflate la marginea DN 66A, din Aninoasa vor fi mutaţi la bloc. Construcţia a prins contur, iar primarul le promite celor de acolo un confort sporit şi asta, până anul viitor.

Cartierul „La Cartoane”, cum a fost denumit de cei ce stau în el la Aninoasa,va fi unul modern, iar blocul în care vor fi mutaţi oamenii, ce acum locuiesc în barăci, a prins contur. Primarul spune că anul acesta are banii necesari şi că blocul poate fi gata la finele anului viitor.

„S-a terminat turnarea planşeelor şi acum începe ridicarea cu BCA  a nivelelor, până la acoperiş.   Eu zic că spre sfârşitul anului 2020 sper să îi mutăm pe oameni în bloc”, a spus Nicolae Dunca, primarul oraşului Aninoasa.

În această perioadă, constructorul blocului are de cheltuit suma de 15 miliarde de lei vechi, iar primarul spune că se va lucra atâta timp cât vremea va permite asta. Este primul bloc ce se va ridica în Aninoasa de la zero, după ce oraşul, aflat cândva în faliment, a început reconstrucţia. În 13 iunie 2018  a fost pornită lucrarea, iar acum întreaga comunitate aşteptă să vadă ridicat blocul ANL în care li s-a spus că vor fi mutaţi cei ce locuiesc în barăci. Întreaga sumă necesară construcţiei se ridică la 6 000 000 de lei, iar banii vin de la Ministerul Dezvoltării Regionale.
Diana Mitrache