Bazinul din Petrila va avea curând acoperiş

Au început lucrările de acoperire a construcţiei ce va găzdui bazinul de înot de la Petrila. Muncitorii au în plan să finalizeze totul până la toamnă, însă, cei din administraţie spun că sunt oarecum sceptici, după ce pandemia a întrerupt o vreme treaba şi pe şantier.
Cel de al doilea bazin didactic din Valea Jiului prinde contur la Petrila, iar muncitorii au ajuns la faza la care deja montează acoperişul. Şi în interior, partea ce va reprezenta bazinul propriu-zis este în fază avansată, însă, din cauza pandemiei, termenul de finalizare al lucrării ar putea să nu fie respectat.
„Din discuţiile, pe care le-am avut cu constructorul, lucrările sunt în grafic. Deja se montează acoperişul, se va face apoi hidroizolaţia, în partea de jos. Toate materialele sunt aici şi, până în luna  septembrie ar trebui să fie finalizate lucrările, dar încă sunt sceptic să se întâmple, dar sper să fie gata până la sfârşitul anului”, a spus Dorin Curtean, viceprimar oraşul Petrila. 47.970 de lei alocă edilii pentru realizarea branşamentelor, proiectul de construcţie al bazinului fiind finanţat de Compania Naţională de Investiţii,  Bazinul va fi realizat după modelul celui de la Petroşani şi este amplasat în imediata apropiere a Şcolii nr 5 din localitate, şcoală situată în Cartierul 8 Martie.
Diana Mitrache

Advertisements

Un comentariu la „Bazinul din Petrila va avea curând acoperiş

  • 22 iulie 2020 la 00:27
    Permalink

    Abia astept momentul in care ,la inaugurarea bazinului, primarul Jurca,va plonja in bazin ,pentru a testa trainicia lucrarilor.

Comentariile sunt închise.