După umbreluţele de vreme bună, primarul Lucian Resmeriţă le face o nouă surpriză plăcută lupenenilor.  O mare de baloane viu colorate amplasate pe cupola parcului, surprinde plăcut şi dă o stare de bucurie tuturor celor care îşi petrec timpul liber în Parcul CAP din Lupeni.
„Am promis cetăţenilor municipiului Lupeni, că în fiecare an vom face în aşa fel încât să aibă parte de surprize plăcute. În acest an, am hotărât, să înlocuim umbreluţele colorate, de vreme bună cu baloane viu colorate, care au fost montate pe cupola Parcului CAP.

Mă bucur, că acestea sunt apreciate de cei care vin să-şi petreacă timpul liber aici şi am fost surprins plăcut, să văd că acestea reprezintă un loc de atracţie pentru toţi cetăţenii din Valea Jiului. Voi continua să acord o atenţie deosebită parcurilor, locurilor de joacă pentru copii, întrucât aici oamenii vin să se relaxeze şi să-şi petreacă într-un mod cât mai plăcut timpul liber alături de copii şi de cei dragi”, a declarat primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriţă.
Odată instalate, minunea din parc a atras admiraţia tuturor celor care au ajuns aici şi pozele cu explozia de culori nu au întârziat să îşi facă apariţia pe reţelele de socializare, pe paginile locuitorilor din toată Valea Jiului,  semn că acest frumos ornament de vară bucură sufletele oamenilor.