”Transportatorul” prins la Haţeg, eliberat din arest

Tribunalul Hunedoara a admis contestaţia individului cu privire la decizia judecătorilor din Haţeg. Suspectul a scăpat de arestul preventiv dictat de judecătorul de  drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Haţeg, astfel că va fi cercetat sub control judiciar. V. Marian a fost eliberat din Centrul de Deţinere şi Arest Preventiv Hunedoara, hotărârea tribunalului fiind definitivă.
Acţiunea de prindere a individului a fost derulată de Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara. Bărbatul de 36 de ani, din Baia Mare, judeţul  Maramureş, este acuzat că a făcut o pagubă de 200 de mii de lei. Acesta promitea servicii de curierat, de transport marfă, şi se prezenta la sediul persoanelor vătămate folosindu-se de nume false. Anchetatorii spun că ridica marfa şi dus era.
”În acest mod a înşelat un număr de patru persoane vătămate – societăţi comerciale de pe raza localităţilor Bărăştii Haţegului, judeţul Hunedoara, sectorul 4 Bucureşti, municipiul Ploieşti, respectiv comuna Adunaţii Copăceni, judeţul Giurgiu, cauzând un prejudiciu total în valoare de aproximativ 200.000 lei”, informa IPJ Hunedoara.  Bărbatul este cercetat pentru infracţiunea de înşelăciune, în formă continuată, punerea  în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui  autovehicul cu număr fals şi conducerea unui vehicul fără  permis de conducere.
Maximilian Gânju

Un comentariu la „”Transportatorul” prins la Haţeg, eliberat din arest

  • 15 iulie 2020 la 08:06
    Permalink

    foarte frumos bravo judecatorilor un an cu suspendare si hai pa cei aia 200000 lei bani de seminte nu? in curand fiecare apara avutul si viata cu arma in mana ca in state acu douasute si ceva de ani dupa judecatori si legi dracu i al nostru

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.