Proiectul legislativ al senatorului Cristian Resmeriţă, pe ordinea de zi a Camerei Deputaţilor în această săptămână

Proiectul legislativ al senatorului Cristian Resmeriţă prin care vârsta standard de pensionare pentru locuitorii din: Uricani, Lupeni, Vulcan, Aninoasa, Petroşani, Petrila, Baia de Criş, Ghelari, Băiţa, Hunedoara, Călan, Orăştie, Deva, Certej, Teliuc, Brad scade cu doi ani fără penalizare, se află pe ordinea de zi a Camerei Deputaţilor din această săptămână.
Raportul Comisiei de muncă face dovada clară, că senatorul Cristian Resmeriţă este iniţiatorul acestei legi.  Într-o postare pe pagina de socializare, senatorul Cristian Resmeriţă o acuză pe senatoarea Carmen Hărău, că a minţit şi a încercat să îşi asume proiectul de lege care îi aparţine.
“Sunt foarte bucuros pentru că această iniţiativă legislativă a mea, privind reducerea vârstei standard de pensionare cu doi ani pentru toţi oamenii  din: Uricani, Lupeni, Vulcan, Aninoasa, Petroşani, Petrila, Baia de Criş, Ghelari, Băiţa, Hunedoara, Călan, Orăştie, Deva, Certej, Teliuc, Brad a ajuns pe ordinea de zi a Camerei Deputaţilor. Este o muncă a mea de aproximativ zece luni de zile şi nu poate decât să mă bucure,  faptul că 80% din populaţia judeţului Hunedoara va putea, să beneficieze de ea. Am încredere că voi convinge toate partidele politice să o voteze. ŞI VOR VOTA,  pentru că partidul politic care nu va susţine această iniţiativă legislativă practic va dispărea în judeţul Hunedoara”, declară senatorul Cristian Resmeriţă

Advertisements

2 comentarii la „Proiectul legislativ al senatorului Cristian Resmeriţă, pe ordinea de zi a Camerei Deputaţilor în această săptămână

  • 13 iulie 2020 la 19:09
    Permalink

    Felicitari !

  • 14 iulie 2020 la 17:11
    Permalink

    nu s-ar putea ca locuitorii acestor orase sa iasa la pensie de cand se nasc. uite asa ar intra resmerita cu ceva bun in istoria vaii.

Comentariile sunt închise.