Proiectul legislativ al senatorului Cristian Resmeriţă, pe ordinea de zi a Camerei Deputaţilor în această săptămână

Proiectul legislativ al senatorului Cristian Resmeriţă prin care vârsta standard de pensionare pentru locuitorii din: Uricani, Lupeni, Vulcan, Aninoasa, Petroşani, Petrila, Baia de Criş, Ghelari, Băiţa, Hunedoara, Călan, Orăştie, Deva, Certej, Teliuc, Brad scade cu doi ani fără penalizare, se află pe ordinea de zi a Camerei Deputaţilor din această săptămână.
Raportul Comisiei de muncă face dovada clară, că senatorul Cristian Resmeriţă este iniţiatorul acestei legi.  Într-o postare pe pagina de socializare, senatorul Cristian Resmeriţă o acuză pe senatoarea Carmen Hărău, că a minţit şi a încercat să îşi asume proiectul de lege care îi aparţine.
“Sunt foarte bucuros pentru că această iniţiativă legislativă a mea, privind reducerea vârstei standard de pensionare cu doi ani pentru toţi oamenii  din: Uricani, Lupeni, Vulcan, Aninoasa, Petroşani, Petrila, Baia de Criş, Ghelari, Băiţa, Hunedoara, Călan, Orăştie, Deva, Certej, Teliuc, Brad a ajuns pe ordinea de zi a Camerei Deputaţilor. Este o muncă a mea de aproximativ zece luni de zile şi nu poate decât să mă bucure,  faptul că 80% din populaţia judeţului Hunedoara va putea, să beneficieze de ea. Am încredere că voi convinge toate partidele politice să o voteze. ŞI VOR VOTA,  pentru că partidul politic care nu va susţine această iniţiativă legislativă practic va dispărea în judeţul Hunedoara”, declară senatorul Cristian Resmeriţă

2 comentarii la „Proiectul legislativ al senatorului Cristian Resmeriţă, pe ordinea de zi a Camerei Deputaţilor în această săptămână

  • 14 iulie 2020 la 17:11
    Permalink

    nu s-ar putea ca locuitorii acestor orase sa iasa la pensie de cand se nasc. uite asa ar intra resmerita cu ceva bun in istoria vaii.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.