Preşedintele executiv al PSD Hunedoara, senatorul Cristian Resmeriţă anunţă: Campanie de strângere de semnături de către Organizaţiile PSD din Valea Jiului, pentru respectarea majorării pensiilor cu 40% conform legii

Organizaţiile PSD din Valea Jiului încep de luni, 13 iulie 2020 campania de strângere de semnături, pentru ca Guvernul să respecte majorarea pensiilor cu 40% de la 1 septembrie 2020, potrivit prevederilor Legii Pensiilor.
“În calitate de coordonator al organizaţiilor PSD din Valea Jiului am luat decizia împreună cu organizaţiile PSD din Valea Jiului, să facem tot ceea ce este posibil pentru ca acest Guvern PNL, să respecte Legea Pensiilor.  Orice creştere mai mică de 40%, consider că este de fapt o tăiere a pensiilor. ÎMPREUNĂ SUNTEM PUTERNICI!”, a declarat senatorul Cristian Resmeriţă, preşedintele executiv al PSD Hunedoara. La Lupeni, semnăturile vor fi strânse la sediul PSD Lupeni, respectându-se măsurile de igenă şi de distanţare socială.

Advertisements

2 comentarii la „Preşedintele executiv al PSD Hunedoara, senatorul Cristian Resmeriţă anunţă: Campanie de strângere de semnături de către Organizaţiile PSD din Valea Jiului, pentru respectarea majorării pensiilor cu 40% conform legii

  • 14 iulie 2020 la 17:14
    Permalink

    de ce nu renunta resmerita la banii pe care ii ia dand din gura si nefacand nimic. la fel si ceilalti parlamentari. dati exemple si apoi dati din gura. dati si sursa de finantare.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.