De luni, în aceastã sãptãmânã, a început amenajarea sectiilor de vor în Petrosani. Singurele diferente sunt în colonie. Asta pentru cã acolo a fost modificatã locatia a douã sectii de vot si chiar din noua locatie s-a început amenajarea.

„Începând de luni, SPADDPP a demarat amenajarea sectiilor de votare. Urmeazã ca apoi sã fim înstiintati de institutia Prefectului asupra datei si locului în care se va efectua instruirea celor ce vor participa la vot, ca presedinti si practic, am intrat pe ultima sutã de metri”, a declarat jr. Adrian Neagoe, secretarul Primãriei din Petrosani.

Municipiul Petrosani a rãmas tot cu 26 de sectii de vot si numãrul sectiilor a rãmas acelasi în întreg judetul Hunedoara. Cei din Colonie, însã,  vor merge la vot la Casa Pensionarilor si nu fostul Teatru. „Cele douã sectii de la Teatrul vechi au fost mutate la Casa Pensionarilor. Asta pentru cã vechea locatie a fost reamenajatã si nu se mai putea organiza acolo vreo sectie de vot”, a mai adãugat Adrian Neagoe.

Biroul Electoral de Circumscriptie nr.22 al judetului Hunedoara îsi desfãsoarã activitatea la sediul Institutiei Prefectului – judetul Hunedoara din Deva, iar presedinte este judecãtorul Irina Tãnãsescu.

Diana Mitrache