Impresiile studenţilor basarabeni despre Universitatea Petroşani

O studentă a Universităţii din Petroşani a ales să îşi spună care este impresia să despre instituţia de învăţământ superior din Valea Jiului.  Gabriela Recean spune că Universitatea din Petroşani are cel mai verde campus  universitar din România, dar nu acesta este  punctul forte al instituţiei de învăţământ superior, ci calitatea actului educaţional.
”Finalizând al doilea an de studii, am reuşit să înţeleg că absolut toate experienţele  acumulate în anii de  studenţie sunt benefice.  Universitatea din Petroşani a reuşit să mă impresioneze din prima zi, în primul rând cu localizarea acesteia  într-un oraş mic cu  “Cel mai verde campus universitar din România”, cu profesori şi studenţi deschişi spre cunoaştere, aventuri şi dezvoltare atât  personală cât şi profesională.  Prima impresie nu s-a lăsat schimbată pe parcurs, astfel fiind ferm convinsă şi sigură în alegerea pe care am făcut-o. Pe lângă diploma europeană şi condiţii perfecte în căminele studenţeşti, UPET oferă oportunitatea de a face studii şi stagii de practică, la nivel European prin intermediul proiectului Erasmus + care mi-a oferit cea mai tare experienţă de vară în Barcelona”, spune Gabriela Recean,  studentă la Facultatea de Ştiinţe, Specializarea Finanţe şi Bănci, din cadrul Universităţii din Petroşani. Gabriela este  originară din Republica Moldova şi a ales să studieze la Petroşani, şi aici face parte din una din cele mai mari familii reprezentative din cadrul Universităţii – Asociaţia Studenţilor Basarabeni din Petroşani.
Cosmin BACIU

Advertisements

2 comentarii la „Impresiile studenţilor basarabeni despre Universitatea Petroşani

  • 9 iulie 2020 la 08:37
    Permalink

    laudatorii din moldova ar fi multumiti cu orice conditii dormit la cort buda in padure si dusul sub bradul nr 5 cand ploua numai sa beneficieze de cale libera in europa cum spune si studenta e fericita ca vede spania la liber ghinion cu covidu asta nenorocit ca alfel se imprastiau in toata europa cu alte cuvinte poarta de lansare spre occident asa ca mai usor cu laudele caci interesul poarta fesul

  • 11 iulie 2020 la 08:30
    Permalink

    100% corect. unde pui ca statisticile afirma ca undeva la 95% din moldovencele intrate in ro o fac cu funduletul in fata. students included.

Comentariile sunt închise.